Уилям и Кейт присъстваха на 600-годишнина на университета си

Принц Уилям и съпругата му Кейт Мидълтън присъстваха на 600-годишнина на престижния университет "Сейнт Андрюс",където двамата се запознават като студенти.

Красив млад мъж с кралска кръв и весела и усмихната студентка със стремеж да завърши с отличен успех се срещат преди десет години в университета "Сейнт Андрюс", Шотландия, където учат между 2001 и 2005 г.

Сега принц Уилям и херцогинята на Кеймбридж присъстваха на гала вечер по повод годишнината, спомняйки си с носталгия за студентските години. "Това е много специална вечер за Катрин и мен. Ние имахме привилегията да учим в едно от най-престижните университети в света. С поглед към всички присъстващи тази вечер и жената, която стои до мен, благодаря на Бога за тези приятели, които срещнах отвъд тези стени", сподели синът на принц Чарлз.

През февруари 2011 г., два месеца преди сватбата си, принц Уилям и Кейт Мидълтън посещават университета, където са се срещнали за първи път. Като подарък за сватбата учебното заведение учредява стипендия в тяхна чест.

Станете почитател на Класа