Стартира шестото издание на конкурса за есе Стипендия „Европа”, учредена от Кристиан Вигенин

Българският евродепутат Кристиан Вигенин, съвместно с Центъра за европейски и международни изследвания (ЦЕМИ), обявяват конкурс за Стипендия "Европа" с цел мотивиране на младите хора да продължат обучението си и да се реализират в желаната от тях сфера.

Стипендия „Европа” е годишна, в размер на минимална работна заплата на месец. Чрез този конкурс, Кристиан Вигенин и ЦЕМИ се стремят да мотивират младите хора да насочват повече усилия в академичната си и професионална подготовка и да подпомогнат развитието им в избраната сфера.

УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ В КОНКУРСА:

Кандидатите трябва да са студенти в български университети и да са завършили успешно минимум втори курс. Тази година конкурсът е посветен на Избори 2013 г. Кандидатите трябва да влязат в ролята на лидери на политическа партия и да предложат своята визия, своята предизборна платформа, с която да спечелят гласоподаватели.

КРАЕН СРОК И ИЗИСКВАНИЯ:

В срок до 6 януари 2013 г. включително кандидатите трябва да изпратят:

- Есе на тема „Моята програма България 2013-2017”, в обем до 5 стандартни печатни страници (до 9 000 знака включително интервали)

- автобиографична справка в европейски формат

- снимка.

Есетата, които не са подадени в срок или надхвърлят посочения обем, няма да бъдат разглеждани.

Документите трябва да бъдат изпратени по електронен път на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или по пощата на адрес:

София 1000,

ул. "Константин Фотинов" 21, ПК 1505

Информационен център на Кристиан Вигенин

За конкурса СТИПЕНДИЯ „ЕВРОПА"


Copyright © CROSS Agency Ltd.

Станете почитател на Класа