Мирослав Найденов: Трябва ли ГЕРБ да купува на Цветанов бронирана кола?

„Ако парламентът продължи да работи и оцелее, а ГЕРБ отказват да се, възможно е част от депутатите на ГЕРБ да решат да се върнат в Народното събрание, защото те затова са избрани. Голяма част от тях разчитат на заплатите си“. Това заяви пред bTV бившият земеделски министър Мирослав Найденов.

„Прогнозирам, че ще има хора, които ще излязат от парламентарната група на ГЕРБ. Със сигурност ще има поне толкова за сформиране на нова парламентарна група т.е. поне 10 души”, добави той.

Найденов попита трябва ли ГЕРБ да купува на Цветан Цветанов брониран автомобил, при положение, че и НСО разполагат с такива.

"Миналата седмица се чухме с Бойко Борисов по повод на тези 500 милиона евро, които бяха намалени от парите за Програмата за развитие на селските райони през следващия програмен период. Моите големи притеснения, когато подавахме оставка, бяха свързани с това, че до месеците до юни, когато финансовата рамка трябва да бъде приета, ще има безвластие в България. Аз не знам кой е виновен, но е факт и трябва да се реагира" , каза още Мирослав Найденов.

„Мисля, че вече не съм член на ГЕРБ. Знам, че Цветанов ме е изключил”, допълни бившият земеделски шеф.

Цялото интервю с Мирослав Найденов можете да видите тук!

 


















tvnews.bg

Станете почитател на Класа