Дневен хороскоп - 28 юли

ОВЕН 21. 03 - 20. 04

Нужно е да сте изискани в отношенията си с близките, колкото и да е странно това и да не поемате ангажименти за обещания, които няма как да изпълните?! Прекалената прецизност в нещата може да изкриви представите на очакванията ви, не си го причинявайте! Просто опитайте да се дистанцирате от напрежението, това поне го можете прекрасно, като се отдадете на прохладен релакс. Дайте шанс на половинката си, поговорете за потенциала на връзката, дайте си възможности и се забавлявайте! Акцент: Прекрасно е да знаете, че сте обичани!

ТЕЛЕЦ 21. 04 - 21. 05

Днес околните ще ви говорят за финансов стабилитет и като нищо ще се стремят да насочат интереси ви извън пределите на страната, с идеята да поставите ново начало в живота си?! Някои от вас, може да преживеят конкретно разочарование от личен характер, но поуката е по-важна! Доверете се на интуицията и непреклонно следвайте вече утвърдените си позиции! Не отхвърляйте стойностно предложение - как да разтоварите умората в горещините?! Акцент: Днес бъдете последователни в работата си - на всички нива!

БЛИЗНАЦИ 22. 05 - 21. 06

Дневните задачи са в кулминация да бъдат изпълнени и това ви създава удовлетворение, ала и напрежение, защото имате и деликатни, лични планове! Повечето ще са ангажирани с домашни приоритети, отношения с роднини и някои възможности да изгладят предишни спорове с приятелите. Направете компромиси, заради стимула ви за хармония и в защита на интересите си. Ще ви отдадат заслуженото и това ще ви направи значими и предпочетени личности! Не пропускайте и едно ваше хоби, а именно релакс сред вода! Акцент: Не пренебрегвайте и дочути предложения, със сигурност ще се намерите сред тях?!

РАК 22. 06 - 23. 07

Понякога, наистина се изисква време, за да се дистанцирате от състоянието на съмнения и странично отправена вина към обкръжението си?! Може би живеете с усещането, че не сте разбрани и пренебрегнати от близки хора! Приемете всичко твърдо, направете си съответните изводи и помислете за социална промяна?! Интелектуалното ви ниво е стабилно и затова е крайно време за необвързаните, да се решат на сериозна връзка с половинката си! Ще се зарадвате от щастливо развитие на любовните отношения! Акцент: В началото на седмицата очаквайте усмихнати потенциални посоки!

ЛЪВ 23.07 – 23.08

Запланували сте недалечно пътуване, свързано с романтика и отмора! На някои, обаче толкова много работа им се е насъбрала, че дори са склонни към по-продължителна почивка и преосмисляне на всичко?! Имате нужда от нов, сигурен подход и близка служебна реорганизация. Ще трябва да подредите всичко, което сте отложили, дори ако трябва да си направите архив! Не се влияйте от обкръжаващото ви настроение, защото колкото и неудобно да ви прозвучи, определени хора не ви толерират. Подбирайте контактите си! Акцент: Много внимавайте със спонтанното предоверяване?

ДЕВА 24.08 – 23.09

Притежавате завиден потенциал на градивни амбиции, с устойчиви отношения с партньорите! Личният живот на мнозина ще протича спокойно, а семейните ще се наслаждават на нежен уют и стабилно хармонично отношение. Не си струва да рискувате и да се съгласявате да участвате в авантюри или пък безсмислени флиртове?! За офертите по финансовите сделки, изчакайте подходящи условия и след това действате уверено, не бързайте да обещавате инвестиция в нови проекти! Починете си и се презаредете! Акцент: Всичко се подрежда добре на база вяра в амбициите ви, а и планетите ви закрилят!

ВЕЗНИ 24.09 - 23.10

Колкото и да е стремите към налагането на собствените си идеи, отстрани ще допуснете да ви доминират близки хора! Дневните ви стремежи са подсилени от фактите, че актуални обстоятелства налагат бързо да преодолеете зависимостта от ангажиментите си и да се овладеете?! Хората от вас с бизнес-дела, ще се уверят в близка конкуренция и то от приятели! Взаимоотношенията в личния живот, също не са ниво, но ако сте внимателни и предпазливи ще намерите подход и изход от ситуациите! Постарайте се да релаксирате! Акцент: Проверявайте дневните клаузи и детайлите на поднесената странична информация?!

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Стартирате деня с необичайни съмнения в половинката и дори са възможни спорове, изяснения и някой не съвсем приятни убеждения?! Действайте по-деликатно и съобразително! Предстоят запознанства с интересни хора, които да разкрият пред вас нови жизнени опции! Ако смятате своите убежде­ния за правилни, то ги следвайте без да се ослушвате за реакцията и мнението на другите. Не се препоръчват спонтанни действия към новите планове: сега те не в състояние да гарантират желания резултат?! Добре е да се разходите до любими места и хора: презаредете се с емоции! Акцент: Подбирайте добре личната си обособена активност?

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Много от вас акцентират над собствените си идеи и не се интерисуват от толеранса на другите?! Днес ще сте непредсказуеми, упорити и целенасочени, истински фурии, следващи се и това поведение ще изненада околните?! Възможни са обаждания за очаквани финансови постъпления и редом с тях, договаряне на корекции за следващи! Срещите с важни персони, ще са радостни и решаващи за някои настоящи намерения. Една част от вас ще имат хубави новини от позабравени хора, с много приятни предложения! Обмисляйте с подробности всичко!

КОЗИРОГ 22.12 - 20.01

Много от вас да внимават при уточняване на параметрите при служебна ситуация, която изисква консултация с подходяща личност, за да се направи смислен избор?! Всяко лекомислено отхвърляне, може да доведе до неудобни последствия! Мнозина поставят под съмнение старите връзки и семейните отношения?! Денят е напрегнат, но от вашата активност зависят благоприятните преговори и получаването на необходимата информация! Починете си добре, като изберете и лекото усамотение. Не прибързвайте с авансите си към новата любов! Акцент: Равносметката е една от задължителните проверки на активността?

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 20.02

Не се разбирате "защо" и днес мислите за различните посоки на работа, но при всички случаи не искате да изпуснете очакваните оферти?! Някои от дневните ви инициативни задачи, ще бъдат поставени под съмнение и те ще изискват настоятелна проверка за отсрещното сътрудничество! Бъдете повече съобразителни и преценявайте погледа на решителността си?! Разчитайте на доказаните си собствени сили, а с някои от близките съвети си послужете за ориентир! Не се притеснявайте да покажете деликатната си чувствителност и обаяние в любовта - организирайте си ползотворен следобеден релакс! Акцент: Не вярвайте на непроверени хора, които дори не ви познават?!

РИБИ 20. 02 - 20. 03

Работата е в добра насока! На хоризонта се очертава прекрасна възможност за отмора с изискана, но и забавна компания?! Не се чудете дали ще си го позволите? Заредени сте с емоционални и физически сили! Днес ще разполагате с изгодни опции за прогресиране и цялостно подобрение на положението си, както в професионален, така и в материален план. Подходящи са моментите за контакти по договорени сделки, с цел увеличаване на финансовите ви постъпления, в същото време за определени от вас и за предстоящо подписване на документи с имотно съдържание! Задават се творчески насочени и любовно-трепетни мигове! Акцент: Още в началото на седмицата, не бързайте с компромисните вариации?!

Станете почитател на Класа