Ето това е хармония! Мара висока точно колкото е теглото на Гущеров!

Височината на фолк певицата Мария е точно толкова, колкото е теглото на Християн Гущеров.

Любопитна подробност е и, че Гущера е три пъти по-тежък от миньончето, но кой ти брои...

Фолк певицата е висока едва 150 см – точно 150 кг пък удари новият й съпруг.

42-килограмовата заралийка подлагала Християн на всевъзможни диети, но възпълничкият милионерски син с красивите очи не издържал повече от ден на ограниченията.

Още в началото на връзката им през лятото на 2011 г. синът на бившия „червен" депутат Добромир Гущеров бе закръглен, но за 3-годишната им връзка тялото му придоби размерите на Татко Барба.

Отварачката неведнъж се заемаше със задачата любовникът й да свали няколко размера от номерацията на дрехите си и да извае тяло, но мисията й винаги гръмко се проваляше. За сватбата им, която се състоя цяла седмица през януари, младоженецът отново демонстрира наедрялото си тяло, а паласките около корема му бяха още по-големи.

Според клюката в чалга средите обаче Мария не само че не се е опитвала да ограничава Християн с храната, но даже умишлено угоявала половинката си, за да го направи по-непривлекателен за останалите златотърсачки. На хитрия номер я научила майка й, която й дала мъдър съвет: „За да задържиш мъжа си до себе си, го преобрази така, че никоя друга да няма апетити към него". Речено-сторено!

На сватбата си младият Гущеров изглеждаше по-възрастен от татко си Добромир, писа Всеки ден. Гущеров-старши преди години успя да смъкне 50 килограма с фитнес и хранителен режим и от 142 кг, днес кантарът показва едва 90 и таткото тежи по-малко от отрочето си.

Станете почитател на Класа