Дневен хороскоп - 23 април

ОВЕН 21.03 - 20.04

Работата ви е в необходимата посока! За определени, това е хубав и дългоочакван на неочаквани случки ден?! Покровителствани сте от планетите и от енергията на любовта, а хармонията на емоциите ви дава шанс на пълноценно осъществени идеи, самостоятелно или с правилните хора! Една голяма част от вас, ще последват поканата от влиятелна личност и ще се почувстват ухажвани, поласкани и предпочетени в компанията. Притежавате дар слово, умение да виждате красивото, да правите подходящите комплименти, да общувате дипломатично и това ще изиграе сериозна роля към дневните ви бонусни ситуации! Съвет: Вярвайте във всичко, с което се захващате!

ТЕЛЕЦ 21.04 - 21.05
Приложете повече размисъл към ситуациите?! Мнозинството от вас са се насочили към изчерпателни задачи за реализирането им в желаните посоки! Влагате твърде много енергия в ангажиментите към близките си, и в очакване на крайния резултат сте готови на максимално обгрижване, без да съобразите готовността от тяхна страна. Често смисъла на периодичното ви усърдие е похвално следване на пътя, зададен всеотдайно, без принуждаване! Бъдете координирани и разумни, но и не пропускайте романтичните неща в живота! Организирайте смислен за собственото си поощрение ден и му се отдайте! Съвет: В много от действията си днес - научете своите полезни уроци!

БЛИЗНАЦИ 22.05 - 21.06

Не давайте ход на негативни съмнения в работата, които просто не зависят от вас?! Повечето от зодията са доста чувствителни днес и объркани от настоящата връзка! Възприемате света твърде философски и идеализирате хора, което от една страна е толерантно и красиво, но от друга може да ви накара да оставите днешните задачи и да се впуснете в сантиментални емоции. Постарайте се да придвижите задълженията си, за да ви остане вечерта за предпочетено удовлетворение. Или просто съчетайте съзидателните си функции с градивно-позитивни моменти! Обсъдете с партньора взаимните си посоки на постижения! Съвет: Понякога се нуждаете от дарени компромиси - поискайте си ги!

РАК 22.06 - 23.07
Определянето на приоритетите е водеща задача! Преследващите интересите си от вас, лесно ще вдъхновят другите за различни неща, а самите себе си можете ли да управлявате?! Смели сте в романтиката, но колко от вас са готови за приключения, на които да се следват, без редовните съобразителни компромиси с останалите! Не се винете за ситуации в личния живот - променете ги. Финансова подкрепа! Ако няма с кого да споделите очакванията си в релаксивен вариант, на кого да разкажете и кого да впечатлите - съхранете тези чувства за подходящи моменти. Препоръчително е да се поглезите и сами. Ден за връзка с висшата ви същност и усещанията в любовта! Съвет: Заявените воля и постоянство доста са впечатлителни за околните!
ЛЪВ 23.07 – 23.08
Бъдете повече от стремителни в работата и здраво стъпили на земята! Имате мотивацията за отдаване на забавления и усещате ясно вътрешната си енергийна потребност, докъде можете да я използвате и кому заслужено да я отдадете?! Може да се появят някои напрегнати ситуации, които да осуетят плановете, но ги приемете като предизвикателство или значим урок, като сценарий за който не знаете. Просто изхвърлете страховете и правете каквото трябва, с благодарност към природата!
Откъдето и да погледнете, днес от вас зависи перфектната кондиция, съобразена с някои водещи чувствени моменти! Съвет: В комуникациите бъдете изискани и настоятелни за касаещото интересите ви?!

ДЕВА 24.08 – 23.09

Работата ви е ползотворна! Променете държанието си към хората, които истински ви обичат и са готови да ви помогнат да преодолеете част от проблемите! Опитайте да сте любвеобилни и изразно благодарни, като изцяло замените претенциите си със смирение. Ще сте безкрайно магнетични и това може да ви подтикне да направите неща, които ще изумят самите вас?! Днес имате нужда да повярвате в доброто начало на хората, затова общувайте с такива личности, които ще ви помогнат наистина да го направите. Защитете любовта си с толерантно отношение, дори ако се налагат компромиси, то те ще определят урока по търпение! Съвет: Не се притеснявайте, ако се налага да изясните проблеми с околните - ще успеете!
ВЕЗНИ 24.09 - 23.10

Много от вас силно ще се влияят от емоциите на околните и това може сериозно да попречи на преките им задължения?! Работата ви е рутинна. Не бива да попадате пред бариерата на доброто приятелство и хармония с близките си?! Опитайте да се усамотите и да не се превръщате в прекалени анализатори на случващото се, защото това наистина би ви депресирало. Внимавайте с финансовите постъпления и ги разпределете правило, според належащи потребности! Каквато и равносметка да си правите, нека тя да е с размисъла, докъде бихте искали да стигнете в любовните отношения! Не прибързвайте в изводите! Съвет: Към някои ситуации ще ви е необходим обемен самоконтрол!

СКОРПИОН 24.10 – 22.11
Истински нахъсани за работа, пред вас се откриват отдавна търсени възможности за реализация! Случва се активно да участвате в движението на събитията, дали е чрез дистанционно направление, от място или са някакви внедрени мисли и съвети към околните - вие си знаете, важното е нещата да се развиват! Лидерските ви качества помагат да се отличите с умения и спокойно си отдъхнете по избран начин. Имайте предвид, че може да ви дойдат неочаквани гости, така че бъдете готови! Вечерта обвийте с воала на любовта, като отстраните ненужните съмнения и не се водите по спонтанни недоразумения! Съвет: Много от нещата ви днес - съобразете с личните позиции!

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Избягвайте нервността при комуникациите, особено в службата ?! Днес ще компенсирате пропуските от предишните дни, изразени със задълженията, работа по битовите ви необходимости, реда в дома - все неща отегчителни за повечето хора, но доставящи ви някакво особено удовлетворение и спокойствие на значимост пред близките ви! Старанието и умението да организирате, да подреждате, да видите реда след целия хаос наоколо - не е ли това, което ви дава сигурност, че сте на правилния път и съумявате да изпълните приоритетите си?! Вечерта е с интересни хора от обкръжението и обсъждане на належащите финансови вложения. Съвет: Всичко ще е наред, но се постарайте да не бъдете максималисти!

КОЗИРОГ 22.12 - 20.01
На хоризонта, за мнозина идва очаквана работа?! От вас зависи как ще подредите плановете си, просто задайте правилно желанията си, без да си губите времето в илюзии! Прекрасен ден за бляскави отношения, за разкошен релакс, ден за изява на организаторските ви качества! Вие преценете доколко ще се възползувате от възможностите? Каквито и проблеми да ви съпътстват, позволете на любовта да изпълни живота ви, дори да е в най-странния си вид - обич към дете, природа, животно или любим човек. Усмихвайте, дайте нежност и топлина, правете добрини и ще се изпълните със сили и неподозирана, така необходима ви сега енергия! Съвет: Запитайте на кого дължите уважение и се опитайте да сте грижовни, мили и добри!

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 20.02

Денят ви подканя към изисканост и стриктност, дори към себе си?! Настоящите общувания ще ви учат на много деликатни и специфични отношения, преди всичко да защитавате позициите си и където е нужно да промените подхода! Домашната и семейна обстановка ще са доста странни, необичайни днес?! Не се оставяйте да ви доминират в плановете, защото много от вас ще почнат освежителни действия, с цел пренареждане на жилището, а други акцентират над козметичните процедури и разкрасителни глезотии. Идеи за красота и акцентна естетика ви изпълват във всички посоки! В любовните трепети искате доказателства, но приложете деликатност?! Съвет: Няма да е трудно да разберете от кого и какво наистина имате нужда?!

РИБИ 20. 02 - 20. 03

Някои лични притеснения, може да ви създадат дискомфорт?! Преобладаващата част имат повод за усмивки, тъй като са получили висшестояща подкрепа на нещо отдавна започнало, или най-малко колегиално разбиране и приятелски толеранс?! Очакват ви посещения до любими места, макар за определени това да са служебно съчетани, а за други се ограничават до виртуални, с приятен релакс от общуването! Не се отнасяйте прекалено сериозно в планове за бъдещи романтични изживявания, защото и сами не сте решили с кого в крайна сметка ги свързвате?! Бъдете повече загрижени с преките си задължения, отделете им време и вложете старание - няма да ви е сложно да ги приключите набързо. Една любовна изненада "задава" въпроси?! Съвет: Не допускайте нищо да промени убедителните ви насоки!

Станете почитател на Класа