Млади момичета събират сперма ръчно, направо от донорите СНИМКИ

 

Заплатата на "лаборантките" е 1200 $ - работата била рискова, защото можели да претоварят ръцете си

Нов метод за събиране на сперма от донори се прилага в Китай от известно време насам, съобщават китайски блогъри. Новият почин в Поднебесната империя се уповава на красиви и самоотвержени труженички, които заместват остарелите вече порно списания и филми, с които се усамотяваха в малката стаичка донорите на течността на живота.

Всъщност първата в света банка за сперма е създадена в Япония през 1964 година. За съжаление, ортодоксалните методи за дарителство не успяват да мотивират потенциалните желаещи. Това накарало японските институции, натоварени със задачата, да потърсят нов подход. Била създадена нова длъжност на специално обучена асистентка, която трябвало да помага на мъжете.

Китай неотдавна заимства този японски опит и го въведе в своите банки за сперма. Според китайски блогъри, властите в Поднебесната империя са прибягнали до наемането на красиви, млади момичета, които да асистират на дарителите на сперма с единствената цел да се подобри качеството на услугата.

 

 

Младите дами се наемат специално за поста и имат за цел да помогнат на мъжете да свършат по-бързо в пластмасовата чашка. В България сигурно биха ги наричали мръсници, но... в Китай и Япония, се оказва, че това си е най-нормална професия, която засега се упражнява предимно от студетки, които искат да подпомогнат бюджета си по време на своето следване.

 

Заплатата на тези "лаборантки" е 1200 $, тъй като се води работа, която има риск за здравето, защото могат да претоварят ръцете си.

 

С този нов метод в Китай се надяват да се намали безработицата в страната, а освен това той ще направи донорските банки много по-известни, пише snews.bg. Излишно е да споменаваме, че след като новият начин получил достатъчно гласност, мераклиите за дарители на сперма са се увеличили стократно.

За да се избегнат злоупотреби от хора, които биха желали да се възползват от момичетата с други цели, китайските здравни власти ще въведат система за пръстови отпечатъци на донорите, които ще могат да даряват сперма само веднъж в живота си!

 

 

 

Ето и адреса на банката за сперма в Шанхай, в случай че някой иска... просто да дари сперма:

No 145 Shan Dong Zhong Lu, Ren Ji Hospital, Building 1, 7th FL, near Fu Zhou Lu, Shanghai, China

 


Китайската сперма обаче е по-евтина от японската – донорите в Китай получават 30$, а колегите им в Япония - 60$. Така че... ориентирайте се правилно!

Станете почитател на Класа