Дневен хороскоп - 25 май

ОВЕН 21. 03 - 20. 04

Не очаквайте много от обещанията, дадени ви от близки и приятели?! Денят е дуалистично построен на разминавания и забавяне избора на приоритети, затова е най - добре да предпочетете съобразяване със себе си, за да не се сърдите на никому. И каквото трябва да направите - свършете го сами, въпреки преумората, която ще премахнете с релакс!

 

ТЕЛЕЦ 21. 04 - 21. 05

Днес е много странно как ще изпаднете в откровения, които при други обстоятелства не бихте направили, а в настоящем дори ще се стреснете от собствената си дързост?! Имате повод да се държите различно и това ще накара заобикалящите да ви гледат с повече уважение, уверили се в промяната на поведението ви и края на компромисите.

 

БЛИЗНАЦИ 22. 05 - 21. 06

Налага се да преосмислите личните си неща, но правилните решения зависят от готовността ви за дистанция от емоциите?! За мнозинството, дневните срещи подканят към флиртове и забавления от общ характер - опитайте се да се веселите без ангажимент към някого. Отнасяйте се внимателно към предложения за стартов бизнес - опциите там са преувеличени!

 

РАК 22. 06 - 23. 07

Денят е подходящ за много сериозен размисъл по отношение на ваши грешки, в резултат на прибързана неотдавна реакция?! Не допускайте да се намесват приятели и близки със съвети, които не сте искали! Сами, проявете повече разум и се доверете на сърцето си - едва ли някой разбира какво се случва там?! Изпълнени сте със сантиментални емоции и те преоткриват любовта!

 

ЛЪВ-23.07 – 23.08

Насочвайте живота си в желаната от вас посока, като за това е необходимо да правите умерени компромиси, позволяващи позитивно самочувствие! Подкрепени сте с много силна дневна защита, която активира любовния ви статус и заедно с тази слънчева еманация от чувства: внимавайте да не се увличате в еуфорични планове, част от тях са напразни илюзии.

 

ДЕВА 24.08 – 23.09

Изглеждате умислени, почти тъжни и безпътни?! Дори на някои от вас им се иска да се дистанцират от дневните си наложителни задачи и да се усамотят?! Определено сте поизморени, ала дневните знаци ще ви предоставят смислени уверения, че по никакъв начин не бива да се предавате на водещи спонтанни мисли. Любимите хора ви поднасят приятна изненада!

 

ВЕЗНИ 24.09 - 23.10

Благоприятен ден за общуване и за определяне на доминиращите предстоящи планове! Обзема ви градивно настроение, резултирало от целенасочени факти за разширение на работа, очертаващи се финансови попълнения и домашно преустройство. Въздържайте се само от дръзки решения и обещания?! На хоризонта - емоционална връзка!

 

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

През деня ще се наложи да премисляте двете крайности на всяка ситуация, тъй като обстоятелствата променят мнението ви по няколко пъти?! Въодушевени сте да свършите рутинните ангажименти и това е добре: постарайте да бъдете последователни, като обмислите всяко решение и едва тогава преминете към действия, а после вече следващите задачи. Вечерен копнежен релакс!

 

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Ще се уверите, че за всяко инициативно попадение е необходимо полезно време за реализация?! Денят е на баланс и хармония, като за повечето ще е валиден за изглаждане на взаимоотношения с близки и приятели. Някой - нещо е казал на някого и с времето тази интрига е останала помежду ви: загърбете недоразумението и ще видите налице ползотворните резултати. Безбрежни сте към здравето си?!

 

КОЗИРОГ 22.12 -20.01

Бъдете сигурни, че имате попътен вятър днес! Около вас кипи живот с предложения за подобряване на статуса - ще се стрелкат различни хора и събития?! И това положение, изненадващо ще ви хареса, защото ще повдигне тонуса и ще се почувствувате значимо предпочетени, заредени с енергия. Единствено спорна е любовта - излишна ревност и се оказва се, че не ви вярват?!

 

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 20.02

Малкият дневен застой не бива да ви отчайва и предава, не се ядосвайте и не изпадайте в паника! Временно явление е: дава ви се възможност да си отдъхнете и съберете сили за следващия успех. Не навлизайте в спорове и доказване на лични възгледи и позиции, относно нещата! Съсредоточете се към креативни идеи и разнообразете уикенда с любима среща и завладяващи емоции!

 

РИБИ 20. 02 - 20. 03

Богатото ви въображение е съществена част от деня, което ви спомага за насочена положителна промяна! Постарайте се да излъчите добрината и увереността на решителните действия и шанса е на ваша страна. Намерете време за едно мило посещение при ваш близък! Заложете и на активното движение до предпочетени места и това ще ви тонизира с ентусиазъм и жизненост!

Станете почитател на Класа