6 несексуални места, където да го докосваш (18+)

Ако все още не си наясно, ерогенните зони са онези чувствителни части от тялото, които водят до сексуална възбуда при докосване. И макар да си запозната с усещанията, които предизвиква лекото облизване по ухото или струя топъл въздух върху шията, кои са онези неподозирани кътчета, за които рядко се сещаш?

Разкриваме ти 6 от тях, за да накараш мъжа до себе си да стене от удоволствие (както и няколко, където той да те докосне, за да е справедливо).

За мъжете

1. Палец

Да, прочете правилно. Това не е зона, която изглежда особено привлекателно или изниква на първо място в съзнанието ти, стане ли въпрос за секс. Но смукането на палеца ще го доведе до полуда.

Използвай го, за да го съблазниш. Започни с леки и бавни засмуквания, гледайки го право в очите. Така ще разпалиш въображението му, карайки го да мечтае кое е следващото място, което ще поемеш в устата си.

2. Френулум

Новина до всички жени: нервните окончания върху тази зона са толкова чувствителни, колкото е и клиторът. Френулумът се намира точно под главичката на пениса, там където започва ствола. Просто потъркай мястото с палец или език, за да изпратиш сладки тръпки от главата до петите му.

3. Сакрум

Това пък сега какво е? Бърз урок по анатомия – това са петте прешлена в долната част на гръбначния стълб, оформящи т.нар кръсцова кост. Нервите на сакрума са директно свързани с гениталиите, така че ако му направиш един чувствен масаж там, то шансовете да предизвикаш и други усещания, освен релаксация са огромни.

За жените

4. Китки

Едва ли ще извикаш „уау“ като чуеш някой да ти предлага докосване на китките, но те са ултра чувствителни. Помоли гаджето ти да ги докосва нежно с върховете на пръстите си, да ги целува  облизва. Ще ни благодариш по-късно.

5. Устни

Да, всички обожават целувките, но знаеш ли точно защо? Те са най-откритата ерогенна зона в женското тяло. Което обяснява защо целуването ти влияе по-възбуждащо, отколкото на партньора ти.

Възможно е жена да стигне до оргазъм само от целувки, а устните са 100 пъти по-чувствителни от ръцете. Прошепни му това следващия път, когато започнете предиграта.

6. Глезени

Сигурно си мислиш, че докосването там се равнява на гъделичкане, но ще сгрешиш. Глезените също попадат в категорията на силно възбудимите зони. Нервните окончания там са свързани с ключови части от тялото, като вагината и матката. Снабди се с лосион за стъпала и крака, връчи го гордо на приятеля си и виж накъде ще ви отведе нощта.

Станете почитател на Класа