Астро съветът: Очаквайте консервативен секс

1-3 декември Венера е в добри отношения с Хирон – може да започнете обсъждане на съвместните въпроси. Напрежението на Венера с Уран остава, така че внезапни произшествия са възможни.

Луната е в знак Козирог – Най-идеалното време за действия, които се нуждаят от точен и пресметлив разчет. Емоциите сега са подтиснати. Като правило се намалява състраданието и съпричастността у хората и те стават като “каменни”. Това е най-неудачното време за признание в любов. Но даже такава ситуация си има положителна страна. Повишава се чувството за самоотверженост, способността да се движим към набелязаните цели без компромиси, напряко. Не се плашете да решавате трудни задачи, но избягвайте да са семейни проблеми. Усмихвайте се повече, вашата усмивка ще се отрази върху лицата на другите хора като светлина. Интимен сценарий.

В отношенията липса на истинска близост и на разчувстващи емоции, наслагва се едно взаимно безразличие и вялост. Може да се появи напрежение във връзката ви. Луната е в знак Козирог, затова очаквайте консервативен секс. Не е подходящо сега да изпробвате нови сексуални пози и да търсите разнообразие. Това ще предизвика апатия у вас. Малко романтика и традиционната мисионерска поза, ето това е най-подходящо. И нека партньорът ви да не се натъжава от вашата липса на емоции в леглото – суровата Козирозешка Луна не предразполага към емоционална близост.

 4-и лунен ден – Дървото на познанието. Подходящ ден за получаване на информация. Именно в този ден може да откриете истината за вашето реално положение. Може да изпаднете във вътрешно противоречие. Този лунен ден е огледалото, в което можете да видите истинското си лице, без никаква маска. Ето затова за едни е добър деня, а за други е лош. Как ще се чувстваме зависи от нас самите, от нашите взаимоотношения, от начина на живот, който водим. Въпросът се състои в това страхуваме ли се да срещнем със себе си или обратно, тази мисъл ни е интересна и приятна. Това е ден на избора. Вие може да използвате своите знания за съзидание или за разрушение. От вашия избор зависи в какво русло „ще протече” целия лунен месец. В 4-и лунен ден нищо не се променя нито към по-добро, нито към по-лошо. Всичко си остава както е било.

Този ден се отличава със стабилност и уравновесеност. Денят подхожда за работа с дърво – дали ще бъде художествена резба или дърводелска работа няма значение. В този ден са съгрешили нашите прародители Адам и Ева, затова бъдете много предпазливи и не се поддавайте на разни изкушения и съблазни. Мислете за себе си, за родителите си, за приятелите, въобще за живота, за безсмъртието на душата. Може да намерите отдавна загубени вещи. Най-добре е да прекарате деня в уединение.

Бизнес – не вземайте бързи решения. Не се доверявайте на първото впечатление, а на интуицията си. Луната предупреждава, че всички ние сме изложени на дяволски изкушения. Не е подходящо за работа в групи. Всяка дейност трябва да бъде добре обмислена. Добре време за обработка на нова информация и за рационализация на вашия бизнес или дейност. Някои астролози считат, че този ден е добър за провеждане на търговски операции. Родените в 4-и лунен ден са носители на космически тайни.

Здраве – най-уязвими са областта на гърлото и шийните прешлени. Тези, които работят на компютър често да спират и да правят раздвижване на врата.

Станете почитател на Класа