Ева Лонгория развя тлъстинки

Само преди няколко месеца  ви показаха снимки на това как рокля с огромно деколте коварно разкри гърдите и тлъстинките на Ева Лонгория. При това тази нелепа случка стана само пет месеца след раждането на първото й дете. 43-годишната актриса от сериала „Отчаяни съпруги" стана майка на сина Сантяго Енрике Бастон, който се родина на 19 юни в медицинския център „Сидърс-Синай" в Лос Анджелис. Малчуганът тежеше цели три килограма. [undefined] Както всяка жена обаче и тя не успя да си възвърне секси фигурата, която имаше преди да забременее. Само преди дни Ева сподели скандални снимки от почивката й в Мексико.

 

 

Там тя бе с 50-годишния й съпруг Хосе „Пепе" Бастон, който е мексикански медиен магнат, и група приятели. Въпреки, че още е далеч от красивата си фигура, и по-скоро развява излишни тлъстинки,

 

 

Ева изобщо не се посвени да кажи свои разголени снимки. Актрисата показа фотоси, на които е с цял кафяв бански костюм, който е дело на дизайнерската марка „Мелиса Одасбаш". [undefined] Но заради фигурата й мрежата се раздели на две, а повечето направо я сравниха със земята.

 

 

1aasaa1

Станете почитател на Класа