Най-пищните и сексапилни бедра...

Щом стане въпрос за извивките по женското тяло повечето дами мислят, че мъжете обръщат внимание само на гърдите им. Но нека го кажем директно – има и много по-секси част от тялото на дамите. А именно дупето и бедрата.

Неотдавна  ви представихме Ана, която извади тяло за грях, по което мъжете въздишат, а жените си мечтаят да са като нея.

Стана ясно кое е първото нещо, което мъжете забелязват в една жена! И не, това не са гърдите, а...

Преди време  ви разкрихме, че формата на женското дупе разкрива неподозирани неща за притежателката му. Също така се оказа, че формата на женските крака разкрива необикновени неща за притежателката им.

Не бе отдавна времето, в което ви показахме и секси снимки на ослепителната Съмър Рей. Трябва да припомним, че тази гореща мадама има най-хубавото дупе в целия свят, а най-различни мераклии дават по 50 000 долара за негова снимка.

След това ви разкрихме, че идеалното женско дупе е само на три упражнения разстояние.

Сега обаче ще поговорим за друга секси част от женското тяло, а именно пищните бедра, защото тези извивки на дамите побъркват всички.

Важно е да уточним, че има редица известни дами, които гордо развяват пищните си баджаци и са наясно, че това не е порок или недостатък, а напротив - секси форма.

Да започнем от Риана. Често пъти тя е обвинявана, че трябва да поотслабне малко, но певицата е категорична, че харесва извивките си и няма да робува на стереотипи.

 

 

 

 

 

Ето още няколко дами, които имат пищни бедра и не само, че са наясно с това, но и са превърнали обемните си форми в секси предимство.

 

Амбър Роуз

 

 

Ким Кардашиан

 

 

 

Дженифър Лопес

 

 

Иги Азалия

 

 

Бионсе

 

 

Шакира

 

 

Серена Уилямс

 

 

 

 

 

0a

Станете почитател на Класа