Кичка Бодурова скочи срещу Фънки

Последният епизод на култовото шоу "Като две капки вода" успя да създаде нов грандиозен скандал между един от членовете на журито и една от най-големите ни български звезди. Непристойни подигравки отстрана на Фънки към гласовитата Кичка Бодурова накараха нейните почитатели да настръхнат към него и да избухнат с остри коментари срещу съмнителното му музикално образование. А непристойното му поведение достигна и до ушите на самата певица, която от години живее в Америка. Кичка не му остана длъжна и изригна в типичния за нея стил. 

 

https://show.blitz.bg/media/thumbs/201903/950/1552370533_my_photo_collage_61_3.png?_=1552370877

 

Стефан Илчев се представи блезтящо в последния епизод на "Като две капки вода" в имитация на Кичка. Той бе доловил всяко нейно движение и дори вибрато в гласа. Това не остана незабелязано от членовете на журито, но Фънки за пореден път реши да се направи на интересен и да скочи срещу голямата ни звезда. 

 

https://zdrave.to/media/source/201903/1552370464_kichka1.jpg

 

"Това предаване взе нещо да се скапва. Това ресторантьорско начало на вечерта не е моето, което искам да видя. Знам възможностите на Стефан и не мога да си изкривя душата, че тази песен не беше нищо особено за него. Има лош късмет, че е попаднал на лоша песен. На Кица кое е гениалното", бяха думите му за изпълнението на Стефан, който трети пореден лайф влиза в женски образ. 

 

https://webnews.bg/uploads/images/15/8915/138915/orig.jpg?_=1446802412

 

Макар голямта българска звезда Кичка Бодурова от години да живее в Америка, тя не спира да шподдържа контакт със воите почитатели в родината. Още по време на имитацията на Стефан те я информираха за големия му успех, но и за заядливите коментари от страна на Фънки, на който не му отива да скача по този смешен начин към вече доказани имена. 

 

https://zdrave.to/media/source/201903/1552370613_kichka4.jpg

 

"Искам да глагодаря от сърце на прекрасния Стефан Илчев за невероятната имитация. Разбира се, и на екипа от невероятни гримьори на най-гледаното българско предаване. Изпратиха ми видеото веднага. Даже спрях колата, за да го видя. Доколкото за това недодялано човекоподобие и нещастен недоказан музикант Фънки, защо се ядосвате, приятели. Гледам коментарите ви! И аз като вас не мога да разбера с какво е полезен на шоуто. Той дори не разбира подигравките, с които го "обгръщат". В България има още един, дето му се иска да бъде "Лорд". Плюейки другите с жлъч се опитва да гради собствения си имидж. Въпрос на разбиране - едни градят името си с талант и с него обикалят света, други се опитват да лаят като помияри и им се иска да бъдат и те велики", изригна Кичка с коментар по случай острите думи на закръгления музикант насочени към нея.  

Кичка отправи и призив към продуцентите на шоуто. Тя много иска да включат нейните песни "У дома", и "България" в шоуто. "И крайно време е да посъветвате журито да коментира само изпълнението-имитация, а не какъв стил те харесват или не". допълни обичаната ни певица.

 

 

 

0a

Станете почитател на Класа