Порнозвезда преследвана от футболист с 43 милиона последователи в Instagram

Сензацията на Pornhub Лана Роудс твърди, че световноизвестен футболист с Instagram, следван от около 63 милиона души, й изпраща съобщения в социалната мрежа.


23-годишната Роудс е събрала значимо количество следващи я в Instagram, където над 7,7 милиона души следят всеки неин ход и изглежда, че сред тези почитатели са и няколко добре познати имена.


Не на последно място е световна футболна звезда, която твърди тя, я засипва с директни съобщения на профила й в Instagram.


Кратко видео, публикувано в YouTube от приятел на Роудс, я показва в разговор за следването й в социалните медии, където тя разкрива, че световноизвестната футболна звезда - която остава неназована - проявява голям интерес към нея.


"Тя получава директни съобщения от футболист, който има договор за 80 милиона долара", казва приятелят на Роудс.


„Той има 43 милиона последователи", признава тогава Роудс.


"Чакай, кой е? Просто искам да знам кой е", пита друг приятел, преди видеото да приключи, но това разкритие не се прави.


Съдейки по снимките в Instagram на Роудс, не е изненадващо, че тя е натрупала значително количество последователи, но все още има дълъг път, преди да достигне цифрата на нейния таен почитател фугболист.


Що се отнася до самоличността на този човек – вече има кратък списък с футболни звезди, с повече последователи от споменатата цифра във видеото, но това се оказа повече от достатъчно за многобройна армия, започнала веднага онлайн разследване.
Резултатът ще се появи скоро.

Станете почитател на Класа