Най-известния задник

Инфлуенсърката Тами Хембров е само на 26 години и се превърна в звезда в Австралия и едно от най-желаните момичета, което привлича вниманието на всяка крачка. Красивата Тами придоби известност в Интернет, публикувайки провокативни снимки, но и откровени истории за оформянето на перфектното й тяло.

 

 

Въпреки че момичето сега уверено подчертава своите атрибути, Хембров имаше проблем с теглото си преди няколко години - то постоянно варираше.

 

 

Атрактивната блондинка е почитателка на фитнеса и тя докара фигурата си до съвършенство. Тами публикува преди и след снимки, като твърди, че повдигането на по-големи тежести повлиява на натрупването на мускулна маса.

 

 

Днес тя е най-гордата с дупето си, коет поставя на първи план в почти всяка снимка. Така това красиво момиче наскоро публикува снимка в миниатюрни бикини, което остави 11 милиона фенове без думи.

 

 

Тами получи безброй положителни коментари и похвали, а дупето й се счита за най-доброто в Instagram. Тя позира по бикини миналата година и наскоро разкри как успява да поддържа фигурата си опъната.

 

 

"Трябва да ям много, за да направя това дупе, затова консумирах много въглехидрати като кафяв ориз, овесени ядки, картофи и здравословни мазнини", казва тя.

Станете почитател на Класа