Стана страшно заради Рачков!

Стана страшно заради Рачков!
  • Публикация:  Classa.bg**
  • Дата:  
    15.01.2021
  • Сподели:

След като стана ясно, че най-вероятно Димитър Рачков няма да води вече заедно със Зуека култовото шоу за имитации "Като две капки вода" заради финансов конфликт с Маги Халваджиян, мрежата буквално изригна.

 

Десетките коментари на фенове на продукцията във виртуалното пространство вероятно вече са привлекли вниманиетон на Маги Халваджиян, който поне засега не е променял веднъж взето решение, още повече пък по бизнес въпроси. Но, както се казва, винаги има първи път.

 

0рр

 

Повод за коментарите се оказа една снимка, която продуцентът качи в профила си, на която е в компанията на настоящия екип на Нова телевизия.

"Нека Рачков да води капките! Със Зуека изградиха представата ни за това шоу", "Капките няма да са интересни без Рачков...", "Г-н Халваджиян знам, че не зависи това от нашето мнение, но "Капките" без Рачков не са същите", са само част от коментарите в социалните мрежи в защита на Рачков.

 

https://show.blitz.bg/media/thumbs/202101/950/1610527565_640_1610523664_1.png?_=1610528801

 

"Ще има нов сезон на капките и Рачков няма да е там? Определено няма да го гледам, гледах предаването главно заради него...", "Обзалагам се, че шоуто ще загуби досегашната си многобройна аудитория, ако Рачков и Зуека не са водещите. Както стана с Маскираният певец впрочем...", "Силно се надявам господин Халваджиян да чете коментарите... Да, Рачков често прекалява,но той е като емблема на шоуто! Хората го обожават и ще бъде голяма грешка ако не е част от новия сезон!", казват още феновете на продукцията.

Станете почитател на Класа