Дневен хороскоп 17 май

Дневен хороскоп 17 май
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    17.05.2021
  • Сподели:

ОВЕН (21 март - 20 април)

Във всяка ситуация се опитайте да не се обезсърчавате и не разваляте собственото си настроение на първо място. Днес ще бъдете много капризни, няма да харесвате едно, после друго. И партньорът, ще ви лази по нервите. Родителите също ще се опитат да ви контролират. Абстрахирайте се от всичко това и се заредете с оптимизъм.

ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Днес няма да имате нужното настроение. Просто ще искате да избягате от тази суета и бъркотия. Няма да искате нищо ...нито да работите, нито да почивате ... Ще искате всички да ви оставят на мира. Това състояние ще бъде трудно преодолимо. Опитайте се да отделите малко време за себе си, за да може да си поемете дъх.

БЛИЗНАЦИИ (22 май - 21 Юни)

Днес ви очаква приятно събитие или среща с приятели. Опитайте се само да не изяснявате отношения. Вечерта ще мине добре, ако се забавлявате и не следите кой какво е направил или казал. Също не трябва да реагирате на атаките на другите, игнорирайте ги. Забавлявайте се, по късно ще имате време да анализирате.

 РАК (22 юни - 23 юли)

Този ден ще се нуждаете от търпение и спокойствие. Денят ще споделите със семейството или приятели. Отношенията с близките вкъщи ще ви напрягат, така че е по-добре, ако отидете някъде. Партньорът може да ви дразни, дори да се напие. Ограничете приема на алкохол, за да избегнете скандали.

ЛЪВ (24 юли - 23 август)

Днес ще се опитате да се държите разумно, но не винаги ще се получава. Някой определено ще направи или каже нещо неприятно и вие няма да успеете да се сдържите и вероятно ще се скарате с този човек. Ако планирате дълго пътуване, то едва ли ще се осъществи. Затова по добре останете у дома. Погрижете за здравето си.

ДЕВА (24-ти август - 23 септември)

Вероятно е да изпаднете в леко депресивно настроение. Едва ли ще получите това, на което разчитахте. Или ще получите пари, но сумата ще ви разочарова. Вечерта у дома с близките няма да ви радва. Затова по-добре отидете някъде на гости. Мислете по-малко за живота, ограничете консумацията на алкохол.

ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Днес ще имате доста напрегната ситуация у дома. Напрежението ще бъде между вас и партньора. Може би, той няма да желае да ви помага в домакинската работа. Или ще спорите за това какво да сготвите и как да обновите дома. Опитайте се да се успокойте и да стигнете до компромис.

СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Днес трябва да обърнете повече внимание на здравето на близките си. Може би някой от роднините или някой приятел с когото сте искали да се видите, се е разболял. Това ще ви обезсърчи, а настроението ви ще се развали. Най-вероятно вечерта ще останете у дома, като много време ще говорите по телефона.

 СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Въпреки че ще имате проблеми с парите, това не е причина да унивате в този ден. Вечерта ще забравите за всичките си проблеми и ще се потопите в празник и забавления. Ако възникнат някакви недоразумения, просто се опитайте да не им обръщате внимание. Приятел не дойде, не ви разбират ... Каква е разликата ...Живота продължава.

КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Цял ден ще се занимавате с домакински задължения. Ще бъдете активни и изпълнени с енергия. До вечерта ще имате време да завършите всичките си дела и да се облечете красиво. Могат да ви дойдат на гости приятели. Или вие да отидете някъде на гости. Все пак се опитвайте да се контролирате, не пийте алкохолни напитки, преди да седнете на масата.

ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Денят ще премине в движение и разговори. Най-вероятно ще посетите роднини или приятели. Вероятни са много комуникации, включително по телефона. Ако планирате да отидете някъде далеч, това е малко вероятно да се осъществи. Пътуването може да се провали или да срещнете много проблеми на пътя. Затова е по-добре да не организирате подобни мероприятия.

РИБИ (20 февруари - 20 март)

Днес, ще ви занимават финансови проблеми. Може би сте планирали събитие с приятели, но някой не е дал пари или е отказал да дойде. Следователно ще се окажете в затруднено положение. Не си разваляйте настроението, във всеки случай всичко може да бъде решено. Вечерта ще прекарате с приятели или с близките си хора.

Станете почитател на Класа