Уилям вбесен от...

Уилям вбесен от...
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    11.12.2021
  • Share:

Днес херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън е пример за подражание на много жени по целия свят и знае как да се държи с медиите. 

 

Но в миналото нещата стояха по съвсем различен начин. И това успя да извади от равновесие бъдещия й съпруг принц Уилям. 

Внукът на кралица Елизабет II и до ден днешен е бесен на фотографа, нащракал тайно Катрин в градския транспорт.

 

Кадърът е отпреди 15 години и бе показан по един от местните телевизионни канали като част от филм за херцозите "William and Kate: Too Good To Be True", пише  Daily Express. 

 

 

 

Годината е 2007. Катрин тъкмо се е установила в Лондон и е започнала да се среща с по-големия син на принцеса Даяна. Тя живее в апартамент със сестра си Пипа и редовно използва градския транспорт. А папараците я следват навсякъде, включително и на пътя.

 

Кралският експерт Ричард Палмър уточнява, че във въпросния ден бъдещата херцогиня е пътувала по "Кингс Роуд" за интервю. 

 

"Кейт е заснета в автобуса на път за интервюто. Разбира се, няма разлика къде са те снимали – в автобуса, на улицата или в магазина с майка ти. Но този път проблемът беше, че фотографът следеше Кейт през целия ​​ден. Уилям беше бесен", каза кралският експерт Марсия Муди в интервю за Ok! Magazine.

 

Тя добавя, че веднага след като снимката е станала публично достояние, Кейт и баща й са провели сериозен разговор, а след това разгневеният Уилям се е обърнал към лондонската преса с искане да се прекрати намесата в личния им живот. 

 

"Уилям се притесняваше, че преследват приятелката му, както правеха с майка му. А всички знаем до какво доведе това", обясни причината за безпокойството на принца професор Сузана Липскъмб.

Станете почитател на Класа