Треньор изнасилва ученички и...

Треньор изнасилва ученички и...
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    11.12.2021
  • Share:

Бивша ученичка направи шокиращи разкрития за треньора си по карате Евгений Ларин, който изнасилвал студентки и заснемал извращения с деца на видео в руския град Мурманск. При обиск в дома на 49-годишния мъж са открити стотици дискове с видеозаписи, както и уреди за незаконни „уроци“: белезници, камшици, маски и вибратори.

 

Преди това бившата каратистка се страхувала да говори за "голи тренировки", но сега ѝ писнало да мълчи. През 2012 година е записана в секцията на Младежкото спортно училище при Евгений Ларин. Треньорът видял талант в 12-годишната ученичка, но ѝ казал, че е възможно да стигне до върха само с индивидуални тренировки срещу заплащане. Малко по-късно той искал да види как „работят нейните мускули“.

 

 

За да направи това, момичето трябвало да тренира без горната част на кимоното си и след това напълно голо. Ларин я завързал за стена, завързал ѝ очите и я набил с камшик, наричайки всичко това закаляване на спортния дух. Веднъж треньорът ударил силно момичето и когато тя започнала да плаче, той извършил „тренировка“ от сексуален характер.

 

Бившата съпруга на Евгений Ларина е една от първите, научили за неговите „нестандартни“ методи на преподаване на бойни изкуства от един от учениците на бившия съпруг. Според нея бившият ѝ съпруг има сексуално разстройство: той се възбужда само ако бие жестоко партньора си. Това била причината за развода им. Жената била шокирана, че след раздялата бившият съпруг започнал да малтретира децата по същия начин, и убедила един от учениците му да отиде в полицията.

 

Станете почитател на Класа