Доналд Тръмп, кандидат на Кремъл?

В последния епизод на Keiser Report, Max и Стейси говорят за предизборната кампания в САЩ, доминирана от големи медийни групи и за един от най-спорните кандидати, Доналд Тръмп, който е предоставил много пари за тези групи, но без да финансира Вашингтонгската лобистка машина. И точно за това те са му така сърдити.
Веднъж след като Доналд Тръмп бъде официално обявен за кандидат на републиканците за Белия дом, много ще са политиците, големите компании и медиите, доминиращи в САЩ, които ще го атакуват, защото Тръмп "никога не се е предал пред тях", каза Макс Кайзер.

"Всеки мрази Тръмп и го обвинява за расист, но зад тези критики се крие в действителност гнева към него, че не ги покани да ядат,че не е оказал натиск върху нито един член на конгреса", казва Стейси Хърбърт.

Двамата водещи се позовават на вестник "Политико", който в статиите си твърди, че Тръмп е "кандидат на Кремъл и на пропагандната машина на Путин и участва в изборите разпалвайки икономическото отчаяние, в което живее голяма част от американското общество“.


Станете почитател на Класа