Величествено „ура“ отекна по Червения площад

Величествено „ура“ отекна по Червения площад
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    19.05.2021
  • Share:

WeChat се възхищава на парада на победата в Москва. За пореден път Русия доказа, че всяка година може да показва нещо ново, отбелязва изданието. Заедно с новите модели военна техника, постоянните участници в парада за пореден път „дефилираха“ по паветата на Червения площад.

 

Превод от WeChat, Китай:

 

WeChat, Китай: Величествено „ура“ отекна по Червения площад

 

На 9 май, в 15 ч. по пекинско време, в столицата на Русия, Москва, се проведе военен парад, посветен на 76-годишнината от победата във Великата отечествена война.

Величествено, многогласно „ура“ отекна по Червения площад.

9 май е денят на славата за ветераните от Великата отечествена война, денят на победата в световната антифашистка война и най-важният ден на всички миролюбиви и праведни хора в света. Настроението на руския народ в този ден е трудно да се опише с думи.

 

Нека поздравим войниците от Червената армия за победата над свирепия фашистки враг преди седемдесет и шест години!

 

Руският военен парад в чест на 76-годишнината от победата във Великата отечествена война може да се определи като „комбинация от традиционни и модерни въоръжения“. Русия представи не само оборудване от периода на Студената война и образци на военни въоръжения, които са в основата на руската армия, но и няколко нови продукта, които представляват посоката на развитие на бъдещите военни технологии.

 

Петя Паликрушева

Станете почитател на Класа