Владимир Путин предупреди за...

Владимир Путин предупреди за...
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    21.05.2021
  • Share:

Русия може да „избие зъбите“ на всички, които се опитват да „отхапят“ нещо от нея. Такова изявление в четвъртък, 20 май, направи президентът на страната Владимир Путин по време на заседание на организационния комитет «Победа».

 

Владимир Путин предупреди за възможността Русия да "избие зъбите" на всички неприятели, които се опитат да отхапят парче от нея

 

 

Той посочи странността на някои от публичните изявления, според които се твърди, че сибирското богатство несправедливо е собственост само на една държава.

 

„Странно е да чуваш такива неща, особено публично, но те понякога звучат“, отбеляза Владимир Путин.

 

Президентът на Русия заяви, че има страни, които се стремят да «отхапят» нещо от Русия, подчертавайки, че правителството на страната няма да позволи нищо подобно.

 

„Всеки иска да ни ухапе някъде или да отхапе нещо от нас. Но те трябва да знаят, тези, които смятат да направят това, че ще избием зъбите на всички, за да не могат да хапят “,- предупреди Владимир Путин.

 

Заедно с това президентът на РФ отбеляза високия потенциал на Русия, чиято територия е най-голямата в света.

„ 146 милиона души не са чак толкова много в сравнение с тези страни, в които живеят стотици милиони граждани, или дори повече от един милиард вече .Но това все още се брои за много “, каза Путин.

Според мнението на руския държавен глава противниците на Русия ще продължат да се опитват да сдържат страната.

 

 

Ася Иванова-Зуан

Станете почитател на Класа