Маскирането за Хелоуин преди беше забавно, сега това е минно поле в културната война

Маскирането за Хелоуин преди беше забавно, сега това е минно поле в културната война
  • Written by:  Ш.Меламед
  • Date:  
    26.10.2021
  • Share:

Фантастичните маски се превърнаха в политически натоварен кошмар и с наближаването на Хелоуин рискът да обидите вечно обидените е по-голям от всякога. Така че защо не дадете на „събуденоите" нещо, за което наистина да крещят?


Ако сте транссексуален или небинарен досадник, тогава това е съдба, много по-лоша от смъртта и да бъдете възкресени като зомби. Много по-лошо е, отколкото Дракула да забие зъбите си във врата ви. Ще боли много повече от върколак, който ви разкъсва на парчета.


Ето това е смъртната болка „да бъдеш обиден". За свръхчувствителните „будни" хора Хелоуин наистина е кошмар. По-добре да останат на закрито, да пуснат завесите и да изгасят всички светлини и каквото и да се случи, да не отварят вратата...


Може да има деца на прага, облечени, буквално, в редица опасно обидни дрехи. Може това да е достатъчно, за да предизвика сърдечен арест на една компютърна бригада от досадно „събудените". Или – далеч по-лошо за тези деца, просто умиращи да се забавляват в страшни маски – това може да бъде възможност да изнесете досадна лекция за сложността и чувствителността, обвити в пола.


Особено за родителите с „будни" симпатии, Хелоуин наистина е костюмирана драма. Какво всъщност можете да носите вие и вашите деца, за да преминете всички нови тестове, които транс-жените са поставили за останалия свят?


Да, точно това написах: транс-жени. Хайде нека бъдем много ясни тук - почти винаги жените, които са родени с пенис, вдигат най-голям шум. И небинарните типове, крещящи най-силно, също са тези, които притежават мъжки гениталии. Клавиатурните воини крещят и бучат в Twitter, Instagram и Facebook.


Те всъщност имат предвид голямата, единствена цел, която може да сложи червена линия през половината човешка раса и да доведе до отмяната на целия женски пол. Въпреки цялото съвременно законодателство за обратното, все още се свежда до това, че жените са тормозени - в по-голямата си част - от мъже. Тези мъже просто носят рокли.


Така че, ако наистина искате да сте сигурни, че никого не обиждате този Хелоуин, ето няколко съвета. Но уверявам ви, че дори да избягвате всички тези неща, пак няма да е достатъчно - защото вечно обидените непрекъснато търсят неща, с които да бъдат обидени. Това е културна война без край, борбата изцяло определя кои са тези момчета - съжалявам, имам предвид тези хора.


Каквото и да правите, не променяйте расата на детето си. Ако малката Кайли иска да се облича като Покахонтас или Бъд харесва да играе Мауи от Моана, просто не им позволявайте. Има твърде много експлозивни устройства, скрити в тези филми на Disney. Децата ви биха били виновни за културно присвояване. И това би обидило вечно обидените.


Облекло на гейша? Не, това е извън ограниченията. Какво ще кажете да излезете като „кралица на вуду" или някакъв вид демон? Не бъдете абсурдни. И това, разбира се, би обидило вечно обидените.


Ако сте бял човек, тогава всичко, което правите, със сигурност ще обиди някого в редиците на вечно обидените, които са превзели нашата култура.


Изпратете децата си навън в най-противо-събудения костюм, за който можете да мечтаете, и гледайте как вечно обиденият наистина крещи. Може би някой със сериозна кървава рана, там където трябва да е чатала му? Какво ще кажете за небинарен нацистки вампир с гърди и пенис?


Въпреки всичко и все още Хелоуин ще бъде бум, което би трябвало да е целта. Всички ще прекарат забавно. А вечно обидените? Е, ще се обидят, разбира се. Те наистина обичат да се обиждат. Така че всеки е победител.
Чарли Стоун

Станете почитател на Класа