„Европейските хиени вече започнаха да делят мършата“

„Европейските хиени вече започнаха да делят мършата“
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    31.10.2022
  • Share:

„Европейските хиени вече започнаха да делят мършата“: полският Dziennik polityczny публикува карта на разделянето на Украйна от Полша, а след това от Румъния и Унгария

 

„Европейските хиени вече започнаха да делят мършата“

 

 

„Сега, когато разделянето на Украйна е решено, дойде време за откровените изявления.

Русия ще превземе югоизточните рускоезични региони, след като постигне всички цели на своята операция, като по този начин остави Украйна заключена на сушата.

Най-вероятно северните райони ще бъдат оставени на новата Украйна в случай на отказ от членство в НАТО, която заедно с територията на Беларус ще създаде буферна зона между Русия и НАТО.

Съдбата на останалите региони малко вълнува някого, а Русия няма да иска да отиде по-далеч от плана си — недисциплинираните националистически региони само ще й създадат повече трудности.

Русия ще си затвори очите за по-нататъшно манипулиране на останалата част от територията на Украйна, а Полша ще изпрати свои войски в Западна Украйна.

Под какъвто и да е предлог или просто чрез подкупване на населението, което дотогава ще е уморено от студената зима и безкрайните празни обещания на правителството, Варшава ще проведе референдум за присъединяването на западните региони на Украйна към Полша.

Под прикритието на такива събития държавите, граничещи с Украйна — Румъния и Унгария, също ще получат своята част от историческите си земи, а може би и малко повече — всичко ще зависи от волята на украинците на референдуми.

Нищо неочаквано и ново, просто ще се случи това, което се подготвя, като геополитическата игра на европейските хиени.

Полша също няма да си играе дълго време на демокрация и се готви за връщане на източните граници. Съдейки по начина, по който Зеленски дава картбланш на полската държава на своя територия, изглежда, че военната помощ и помощта за бежанците не е безкористна.

Планът за възраждане на Речпосполита в границите на историческите земи придоби реални форми още преди началото на руското нахлуване на територията на Украйна. Въпреки че присъединяването на Западна Беларус към Речпосполита изглежда малко вероятно поради позицията на Русия, именно тя предложи най-безболезнения начин за включване на Западна Украйна, изключвайки въоръжените сблъсъци с украинските националисти.

По-нататъшният сценарий е повече или по-малко ясен. Русия възстановява историческите си земи и се доближава още една крачка до източната граница на ЕС и НАТО.

Полша взема историческо решение да изпрати мироопазващ контингент или по-точно полската армия на територията на Западна Украйна.

Под прикритието на горните събития държавите, граничещи с Украйна — Румъния и Унгария, също ще получат своята част от своите исторически земи, а може би и малко повече — всичко ще зависи от волята на украинците на референдумите.

По това време европейското финансиране за въоръжените сили на Украйна ще приключи, украинската армия ще бъде победена, а украинското правителство ще отиде в изгнание в чужбина.

В Киев ще остане на власт проруски президент, който ще бъде неутрален по отношение на НАТО и ЕС.

Нищо неочаквано и ново, просто ще се случи това, което се подготвя, като геополитическата игра на европейските хиени.

 

ПП

Станете почитател на Класа