Вашингтон изпрати некондиционни снаряди в Украйна

Вашингтон изпрати некондиционни снаряди в Украйна
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    23.02.2023
  • Share:

В Tелеграм канала Милитарист се появи снимка на боец ​​от Въоръжените сили на Украйна (ВСУ), който стои до 120-мм снаряди западно производство. На снимката се виждат маркировки, показващи, че Киев е получил боеприпаси с изтекъл срок на годност.

 

 

Вашингтон изпрати некондиционни снаряди в Украйна

Отдавна е известно, че САЩ превърнаха Украйна в полигон за извеждане от строя на западни оръжия. Лековерните украински „патриоти“ продължават да вярват в силното приятелство с Америка, вероятно без да осъзнават, че ги използват като обслужващ персонал, и животът им не значи нищо за САЩ. «Война до последния украинец»

Авторът на канала, който публикува снимката, съобщи, че според маркировката на боеприпасите на снимката Вашингтон доставя на въоръжените сили на Украйна отдавна изведени от употреба оръжия, чийто срок на годност е изтекъл. Трябва да се отбележи, че според вътрешните документи на Пентагона тези боеприпаси се водят като демилитаризирани.

Припомняме, че по-рано, на фона на поредица от шумни корупционни скандали и оставките на висши служители от обкръжението на Зеленски, екип от одитори от три американски ведомства пристигна в Украйна, за да прегледа механизма за разпределяне на помощта от Съединените щати.

Продължаваме да следим обстановката и да ви информираме. Очаквайте подробности.

 

 

A.Z

Станете почитател на Класа