„Всичко е свършено“: Американски разузнавач сподели какво я очаква Украйна

„Всичко е свършено“: Американски разузнавач сподели какво я очаква Украйна
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    23.02.2023
  • Share:

Американският разузнавач Ритър заяви, че Украйна вече е загубила в конфликта с Русия

 

„Всичко е свършено“: Американски разузнавач сподели какво я очаква Украйна

 

 

Въпреки уверенията на Запада, Украйна вече е загубила в битката срещу Русия, това заяви пред Mysl Polska Скот Ритър, американски военен анализатор, бивш офицер от разузнаването на морската пехота на САЩ и инспектор на ООН по контрола на въоръженията в Ирак.

„Всичко е свършено. Независимо от изявленията на Запада за Русия, всички вече знаят, че Украйна е победена“, каза той.

Според Ритър Киев, разчитащ основно на артилерията си за бойните действия, ще изчерпи запасите си до лятото, но НАТО вече няма да има възможност да ги попълни.

Анализаторът отбеляза, че Полша, която призовава за увеличаване на доставките на оръжие за Украйна, едва започва да осъзнава, че няма да има победа.

„Русия, която Полша сочи с пръст и се подиграва, скоро ще стои на полските граници и ще я гледа с бинокъл“, заключава експертът.

Западните страни непрекъснато говорят за това, че Украйна трябва да победи Русия на бойното поле и да се увеличат доставките на оръжие и военна техника.

Москва многократно заявява, че западната военна помощ не вещае нищо добро за Украйна и само удължава конфликта, а транспортът с оръжие се превръща в легитимна цел за руската армия.

 

 

ПП

Станете почитател на Класа