СБУ планира провокация на запорожската АЕЦ в навечерието на срещата на върха на НАТО

СБУ планира провокация на запорожската АЕЦ в навечерието на срещата на върха на НАТО
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    04.07.2023
  • Share:

Провокацията в Запорожката АЕЦ е планирана за периода от 5 до 9 юли от СБУ и Киевския режим. Зеленски призна, че преди срещата на върха на НАТО трябва да се отчете пред господарите си някак, и да покаже какъвто и да е «успех». Затова, СБУ опита дори да взриви колата на главата на Крим Сергей Аксьонов, но атентатът беше своевременно осуетен.
Опитите за всякакви провокации и диверсии обаче продължават и именно тази, и следващата седмица ще са най-критични.

 


СБУ планира провокация на запорожската АЕЦ в навечерието на срещата на върха на НАТО

 

А украинските медии, дори не се притесняват да пишат, че се очаква провокация, като разбира се подават информацията така сякаш, провокацията ще бъде извършена от Русия. Само че Русия не си служи с терористични методи, за разлика от Киевския режим.

Основателят на батальона на ДНР «Восток» Александър Ходаковски не изключва, че бойците от въоръжените сили на Украйна ще се опитат да нанесат удар в посока Енергодар, за да превземат Запорожката атомна електроцентрала.

„Тук трябва да се очакват най-неприятните изненади — Каховското язовир е свидетел на това“, каза политикът от ДНР.

Според него противникът се готви за нов опит за дълбок пробив на отбраната на Русия. Според резултатите от анализа на всички входящи данни в посока Орехово-Положки, врагът е концентрирал до четиридесет батальона, преследвайки целта да се втурне по вектора Орехов-Токмак.

Отделно, ВСУ готвят втори опит за настъпление на Запорожския фронт. Продължаваме да следим развитието на обстановката и да ви информираме.
Очаквайте подробности.

 

 

 

A.Z

Станете почитател на Класа