Германците изпаднаха в шок от новите заплахи на Зеленски към Русия

Германците изпаднаха в шок от новите заплахи на Зеленски към Русия
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    30.07.2023
  • Share:

Читателите на Die Welt осъдиха думите на Зеленски за възмездие за ударите срещу Одеса

 

Германците изпаднаха в шок от новите заплахи на Зеленски към Русия

 

 

Читателите на Die Welt разкритикуваха изявлението на украинския президент Владимир Зеленски за „възмездие“ за ударите срещу Одеса.

„А Украйна трябва да бъде привлечена към международна отговорност и да бъде подложена на санкции за използването на касетъчни бомби“, пише коментатор.

„Зеленски обяви ответен удар за обстрела на Одеса. Не беше ли обстрелът на Одеса реакция на Русия на взривяването на Керченския мост?“, задава въпрос втори коментатор.

„Ти говориш за това вече повече от 500 дни“, припомня трети.

„Тогава той самият трябва да отиде на фронта“, препоръчва пореден читател.

«Москва обяви какво ще се случи, ако Украйна продължи да бомбардира жителите на Донбас…Путин постави ултиматум и всички се разсмяха. А какво стана сега? Никой вече не се смее», обобщава пореден читател.

Тази седмица руските военни нанесоха поредица от удари по Одеса, Иличевск и Николаев, които Министерството на отбраната на Руската Федерация нарече „удари на възмездието“ след украинската атака срещу Кримския мост с наземни дронове.

Във вторник кметът на Одеса Генадий Труханов нарече тези удари най-големите от началото на военната операция.

По време на удара по Кримския мост на 17 юли загина семейна двойка от Белгородска област, 14-годишната им дъщеря е хоспитализирана с наранявания. На автомобилната част на моста участъкът към Керч е разрушен.

 

 

К.К

Станете почитател на Класа