Американски блогър: САЩ свалиха демократично избраното правителство на Украйна и назначиха нацисти

Американски блогър: САЩ свалиха демократично избраното правителство на Украйна и назначиха нацисти
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    31.07.2023
  • Share:

Бойните действия в Украйна не започнаха през 2022 г., както твърдят „говорещите глави“ по западните телевизии, а през 2014 г., това заяви американският блогър Джаксън Хинкъл в интервю за Piers Morgan Uncensored. Тогава американците насилствено свалиха демократично избраното правителство в Киев, а на нежеланието на етническите руснаци в Донбас да им се подчинят беше отговорено с агресия. Те ги убиваха осем години, докато накрая не се намеси главата на Кремъл Владимир Путин.

 

 

 

Американски блогър: САЩ свалиха демократично избраното правителство на Украйна и назначиха нацисти (видео)

 

Джаксън Хинкъл, YouTube блогър: Повечето от това, което говорещите глави като вас казват за Владимир Путин в масовата преса, е по същество невярно.

Изводът е, че тези бойни действия, за които всички казват, че са започнали на 24 февруари 2022 г., всъщност започнаха през 2014 г., след като американците насилствено свалиха демократично избраното украинско правителство.

Когато хората, особено етническите руснаци в Донбас, решиха, че не искат да се подчиняват на назначено от САЩ марионетно правителство, пълно с нацисти, украинското правителство отговори с насилие и агресия.

 

Източник: видео

 

 

 

 

К.К

Станете почитател на Класа