American Conservative: Зеленски няма достатъчно сили да атакува Крим

American Conservative: Зеленски няма достатъчно сили да атакува Крим
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    31.07.2023
  • Share:

На Въоръжените сили на Украйна не им достигат сили, за да атакуват Крим, пише Уорън Дейвидсън в статия за The Amercian Conservative.

 

 

American Conservative: Зеленски няма достатъчно сили да атакува Крим

 

 

«Киев няма средствата да направи това. Украинският президент Владимир Зеленски не успя да събере достатъчно военна мощ, за да постигне резултата», се казва в публикацията.

В статията се отбелязва, че Конгресът на САЩ не трябва да обмисля допълнително финансиране за Украйна, докато администрацията на Белия дом не представи цялостна стратегия за конфликта.

«Понастоящем Съединените щати са в състояние на прокси война с Москва. Администрацията на Байдън е длъжна да информира американците за случващото се, а Конгресът трябва да потърси отговорност от Белия дом», пише Дейвидсън.

Според него хората все още не разбират какво точно Вашингтон ще приеме като победа за Киев.

Авторът стига до извода, че на конгреса и на народа трябва да се даде повече информация за участието на страната в делата на Украйна.

Това е единственият начин да се гарантира, че американският народ няма да се събуди един ден в свят, в който има безкрайна война, се обобщава в материала.

По-рано съобщихме: ВСУ понасят огромни загуби, опитват се да пробият отбраната в Запорожко направление

Изпълняващият длъжността губернатор на Запорожка област Балицки съобщи за опити на въоръжените сили на Украйна да пробият отбраната

 

ВСУ понасят огромни загуби, опитват се да пробият отбраната в Запорожко направление

 

 

Ситуацията на линията на съприкосновение в Запорожка област е напрегната, въоръжените сили на Украйна безуспешно се опитват да пробият отбраната, съобщи изпълняващият длъжността губернатор на региона Евгений Балицки в канала си в Telegram.

„Ситуацията в района на Работино, Новоданиловка и Новопокровка ескалира, противникът се опита да пробие отбраната от четири часа сутринта, но срещна яростен отпор от нашите части и понася значителни загуби“, се казва в публикацията.

Според Балицки през изминалото денонощие украинските войски са се опитали 36 пъти да обстрелват Запорожка област в посока Полог, Токмак и Василевка.

 

 

ПП

Станете почитател на Класа