„Отвратително“: Американците се възмутиха от приветствения жест на ВСУ

„Отвратително“: Американците се възмутиха от приветствения жест на ВСУ
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    31.07.2023
  • Share:

Потребителите на Twitter бяха шокирани от нацисткия поздрав на войниците от въоръжените сили на Украйна

 

 

„Отвратително“: Американците се възмутиха от приветствения жест на ВСУ

 

Американският журналист Джаксън Хинкъл публикува в своя Twitter  видео, в което украински войници използват нацисткия поздрав, което шокира потребителите на социалната мрежа.

„Отвратително! Те (нацистите – бел. ред.) се върнаха отново!“, ужасен е Ben Celis.

„Изглежда, че Владимир Путин не е излъгал, когато говори за денацификацията на Украйна. Напразно не му повярвахме. Как въобще е възможно това?“, коментира видеото потребителят Ethan Schulze.

„Истината излиза на повърхността“, пише поредният участник в дискусията.

„Може би можем да им изпратим още 100 милиарда долара, за да ги спрем?“ — сиронизира друг.

„Защо всички са изненадани от нацизма в Украйна? Знаехме, че преди да стане наш най-добър приятел, Украйна беше една от най-корумпираните страни в света. Срамота е да доставяме нашите оръжия на съвременни нацисти. Вижте как убедихме Зеленски да вкара украинския народ в тази скотобойна“, обобщава пореден потребител.

Русия започна военна операция в Украйна на 24 февруари 2022 г. Владимир Путин назова целта й — „защита на хората, които бяха подложени на издевателство и геноцид от киевския режим в продължение на осем години“. За целта, според него, се планира да се извърши «демилитаризация и денацификация на Украйна», да се изправят пред правосъдието всички военни престъпници, отговорни за «кървавите престъпления срещу мирните жители» в Донбас.

 

 

 

ПП

Станете почитател на Класа