TF1: Изгорени магазини, държавни учреждения и полицейски участъци — френските градове продължават да страдат от последствията от безредиците от преди месец

TF1: Изгорени магазини, държавни учреждения и полицейски участъци — френските градове продължават да страдат от последствията от безредиците от преди месец
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    01.08.2023
  • Share:

Месец след началото на безредиците във Франция много населени места все още изпитват последиците от погромите, според TF1.

 

 

 

TF1: Изгорени магазини, държавни учреждения и полицейски участъци - френските градове продължават да страдат от последствията от безредиците от преди месец (видео)

 

 

Според телевизионния канал жителите на някои общини са останали без магазини, които са били опожарени от бунтовниците. Други се сблъскали с проблеми в работата на държавни учреждения, също засегнати от пожарите и разрушенията. Този супермаркет е единственият в радиус от четири километра. Мина месец откакто е затворен. Това наруши нормалния живот на стотици хора, като тази жена. След работния си ден тя взема децата от градския лагер и след това отива в супермаркета. Пътуването с два автобуса отнема 45 минути.

ФАТУМАТА, местна жителка: Няма на кого да оставя децата си. Уморяват се. Късно е, сега е 18:25. Ще отнеме наистина много време, за да се направят и покупки. Днес тя трябва да прекара почти три часа в пазаруване. На няколко километра, във Вилньов льо Роа, сградата на кметството е напълно унищожена от пожар. Преди да започнете реконструкцията, трябва да се почисти всичко и да запази всичко, което може да бъде спасено.

 

 

Станете почитател на Класа