Парафлоу обяви три брандирани услуги

 Три брандирани услуги обяви Парафлоу Комуникейшънс при официалното откриване вчера на новия си офис в Туинс център, София, разположен на три етажа с площ от над 1000 квадратни метра.

Paraflow Service е услуга, която работи 7х24 и вече е позната на клиентите на компанията, като досега не е имало „сериозни издънки”, по думите на Николай Аврамов, управител на Парафлоу.


Николай Аврамов, управител на Парафлоу, обяви три нови брандирани услуги, които компанията ще налага на пазара у нас

Другото ново лого, което системният интегратор ще налага на пазара, е Paraflow Mobile. „Това е една разработка за мобилни приложения, която се надяваме да достигне до много наши клиенти. Навсякъде виждаме мобилни устройства, хората постоянно се движат с тях и ги използват за какво ли не. Ние искаме да ги използват по едно друго предназначение - търговската дейност”, каза Аврамов.

Разработката цели да подпомогне търговската дейност на компаниите в отдалечени райони, в не особено достъпни места или просто на улицата. Парафлоу Мобайл помага да се намалят транспортните разходи, да се следят активите и най-вече да се редуцират кражбите и загубите на собствениците на компании, поясни Аврамов.

Третото лого е свързано с услугите по печат - целта на Paraflow Green Print е оптимизация. „Знаем, че след години само печатът ще остане при нас, всичко останало отива в облака”, коментира Николай Аврамов.


"Зелената" идея е силно застъпена в новите лога и визия на компанията

Парафлоу работи на пазара в България вече 17 години като един от основните системни интегратори. Новият офис е в Студентски град, близо до младите хора. Мястото не е избрано случайно. „Ние сме фирма, която разчита основно на младите хора - и като работещи в компанията, и като потребители на това, което правим”, допълни Аврамов. В компанията работят над 100 специалисти.

Станете почитател на Класа