Скандален бабаит плаши протестиращите в подкрепа на инж. Иван Иванов!

Скандален бабаит плаши протестиращите в подкрепа на инж. Иван Иванов!
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    20.11.2023
  • Сподели:

Протестиращите в защита на успешния директор на ВиК София инж. Иван Иванов бяха атакувани злонамерено от едър бабаит от криминалния контингент, научи БЛИЦ.

 

 

Същото лице наблюдаваше мирната демонстрация от другата страна на булеварда и сипеше злобни подигравки, придружени с нецензурни думи.

Подозира се, че въпросният персонаж действа в комбина със своя съучастничка, с която ще се опитат да овладеят държавното дружество и да го източат.

Хората от ВиК са потресени от наглите действия на бабаита и се надяват, че МВР и прокуратурата ще се намесят решително, за да защитят държавния интерес.

Както медията ни съобщи по-рано служители и членове на ръководния състав на ВиК София област протестират тази сутрин пред сградата на Български ВиК холдинг.  

Причината за демонстрацията е недоволството на хората от дружеството поради уволнението на управителя Иван Иванов.

От дружеството изразяват недоволството си от влиянието на политическата обстановка върху него, като подозират, че "зад безпринципните уволнения на управители на ВиК дружества са и интересите към изпълнението на проектите по регионални прединвестиционни проучвания".

Инж. Иван Иванов се ползва не само с доверието на служителите си, но и на целия воден бранш. Според всеобщото мнение, Иванов е доказан професионалист, а действията му водят държавното дружество до стабилност и високи финансови резултати.

На този фон е учудващо, че един от малкото стойностни управители в държавата, е обект на атака.

"Отказваме да се примирим с връщането на добре позната практика на политически назначения във ВиК сектора и да бъдем роби на подставени лица и задкулисни игри! Изказваме своето огромно разочарование от крачките в обратна посока, вместо да се върви напред с идеята за по-добро качество на живот на населението и да се обърне внимание на резултатите", написаха работищите във ВиК София в отворено писмо до президента, премиера и председателя на Народното събрание.

 
 

Станете почитател на Класа