Как да носите със стил своите дамски чанти

Как да носите със стил своите дамски чанти
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    23.04.2024
  • Share:

Стилните дамски чанти не са само моден аксесоар, но и абсолютно необходимо допълнение към пълното със задачи ежедневие.

 

 

 

С носенето на едни или други модели дамски чанти можете да изглеждате по коренно различни начини, макар всъщност да носите едни и същи дрехи. Освен това, ако изберете дамски чанти от кожа, ще им се радвате дълго време, защото кожата е издръжлив и класен материал, споделят от Leatherland.bg

Разгледахме техния асортимент за вдъхновение и открихме, че предлагат голямо разнообразие от дамски чанти, които можете да носите стилно по много различни начини.

Ето какви са нашите предложения, създадени съвместно с Leatherland.bg:

 

 

Класически дамски чанти, които никога не излизат мода

 

 

Голямата класическа кожена чанта ще е винаги актуална. Тя запазва формата си, удобна е за носене и събира в себе си всичко необходимо за един активен ден - от лаптоп до тетрадките за децата.

Ако типичният черен цвят на тези дамски чанти не ви допада, можете да избирате между също така класическите бордо, кафяво или зелено.

Когато съчетавате с облеклото си, добре е цветът на чантата да е контрастен на облеклото.

 

 

Малки дамски чанти тип “клъч” за големи спомени

 

 

Чуждата думичка “клъч” описва онези малки сладки дамски чанти, които много приличат на по-голямо портмоне. Те се носят на коктейли, тържествени вечери и официални мероприятия, но могат да са добавка и към по-всекидневни дрехи за мъничко разкош.

Обикновено с такива дамски чанти виждаме звездите на червения килим и носенето им обещава незабравими нощи.

В Leather Land има огромно разнообразие от този тип дамски чанти, като тазгодишните актуални модели са в цвят пудра или комбинация от зелено и златно.

 

 

Дамски чанти през рамо - когато удобството е преди всичко

 

 

Носенето на дамски чанти през рамо, които се спускат до бедрата и оставят ръцете ви свободни са любим избор на много жени.

Избират ги не само заради свободата на ръцете, но и заради разнообразието от цветове и форми.

Можете да избирате между отваряне с цип или копче, с различни отделения или едно общо, в което лесно слагате всичко необходимо за един активен ден.

Тези дамски чанти са подходящи за летните вечери, когато ви се иска да се насладите на лекотата на отпуската. А ако завържете фееричен дамски шал на дръжката на чантата, ще имате не само красиво допълнение към визията, но и ефирна връхна дреха, ако бризът се усили.

 

 

Цветове и текстури на хубавите дамски чанти

 

 

Естествената кожа е изключително благодатен материал. Освен че е издръжлив, може лесно да му се придаде определена релеф и да се оцвети в различни нюанси.

В момента актуални са чантите с релеф като блокчета шоколад или ромбове. Винаги на мода ще са ефектите тип “крокодилска кожа” и различни обемни щампи като букви или лого на производител.

Колкото до цветовете - повече е по-хубаво. Не се колебайте да поръчвате разноцветни дамски чанти, защото те са вашият личен стилен почерк.

На финала нека обобщим всичко за носенето на дамски чанти със стил:

 

Сменяйте дамските чанти според повода

Изберете различни модели и цветове, за да подхождат на всичко

Насочете се към дамски чанти от кожа, защото материалът е красив и издръжлив в годините.

Станете почитател на Класа