Полицаи разкриха масажни студия, в които се предлагало секс

Полицията установи четири жени и един мъж, предлагали сексуални услуги срещу заплащане в столичен клуб на ул. „Цар Симеон", който е регистриран като масажно студио. Цените били обявени в интернет сайтове и варирали между 100 и 200 лева. На тях са им съставени предупредителни протоколи. В началото на месеца в Пловдив антимафиоти разбиха верига от масажни салони, в които се предлагал платен секс. Задържана бе 33-годишната Веселина Андонова, за която са работели пет момичета като проститутки.

Седем обекта, сред които три стриптийз барове, са проверени тази нощ в София. В комплексните проверки са се включили представители на НАП, Инспекцията по труда, Агенция „Митници", Агенцията по храните и Министерството на културата.

Екипите са извършили проверки за издирвани лица или присъствието на непълнолетни в нощните заведения, контролирали са касовите апарати, нарушения, свързани с трудовото законодателство и продажбата на акцизни стоки без бандерол, като и злоупотреби по Закона за защита на авторското и сродните му права.

Задържани са двама мъже - един за хулиганство, един без документ за самоличност.

 

 

Copyright © CROSS Agency Ltd.

Станете почитател на Класа