Завист разплака Венета Райкова

След като миналата седмица Венета Райкова се похвали с чисто ново Ауди Q2 Sport, вече обмисля и какви ще бъдат новите й придобивки.

 

Лъскавото возило журналистката споделя, че е купила след успеха на новата си книга, а преди броени часове сподели в социалните мрежи, че в момента в печат е и следващата й книга „Завист”.

 

https://zdrave.to/media/source/201904/1556190144_veneta_1.jpg

 

„В момента печатаме „Завист”, написа с гордост блондинката в социалните мрежи и публикува клип от печатарския процес на книгата си. А в един от коментарите под поста си дори признава, че се е разревала, щом видяла отпечатана корицата на книгата.

В нея, както преди време стана известно, ще има много мъст, смъртоносни удари и разбира се – завист. Но дали това са лични преживени моменти на Венета Райкова или прави препратка към съдбите на други родни популярни личности, предстои да разберем съвсем скоро.

 

https://zdrave.to/media/source/201904/1556190209_veneta_2.jpg

Венета Райкова се изложи брутално! (СНИМКА)

 

Припомняме, че в началото на месеца журналистката изживя огромен кошмар. Заради миг невнимание тя изхвърли на боклука 1175 лева. Малко след това русокосата фурия на родния екран даде покъртителни подробности за случилото се. Към днешна дата обаче Райкова отново намери повод да бъде щастлива с успехите, които жъне на професионална сцена.

Станете почитател на Класа