Горещата Никол Станкулова

Звездата на българския волейбол Цветан Соколов и съпругата му Деляна се включиха в популярната инициатива в световен мащаб - "Ако имаш, моля, остави! Ако нямаш - си вземи". Те обявиха, че ще помогнат на нуждаещи се хора от квартала си, закупувайки и предоставяйки им хранителни продукти в навечерието на Великден. Соколов и красивата му половинка разказаха, че са научили за инициативата от публикацията в социалните мрежи на горещата синоптичка на NOVA Никол Станкулова.  

"Надяваме се много хора да се включат към идеята, която видяхме и последвахме, защото заедно можем повече!", написа Соколов към клипчето, което с жена му заснеха.

"Животът на всички ни се промени драстично. Искаме тази благотворителна инициатива да продължи", добави волейболната звезда, който преди дни смени Зенит (Казан) с друг руски гранд - Динамо (Москва).

 

Освен хранителните продукти, Соколов и Деляна предоставят на нуждаещите се хора и ръчно изработени предпазни маски, които ще влязат в употреба на някой, който няма възможността да си закупи. 

Волейболният ни национал, съпругата му и близнаците им вече са заедно, след като 14 дни бяха разделени. Причината е, че Соколов беше под карантина след прибирането си от Русия. 

 

Станете почитател на Класа