Дневен хороскоп - 28 януари

ОВЕН 21.03 - 20.04

Девиз: "Имам определен подход на действие и се съобразявам с личните си приоритети!" Проявете градивна насоченост към интересите си и то такава, че да удовлетвори настоящите си амбиции! Нужно е да сте с изискани отношения в службата и да не поемате ангажименти за обещания, които няма как точно днес да изпълните?! Прекалената прецизност в нещата може да изкриви представите на очакванията ви, но от някои ще се поучите! Просто опитайте да се дистанцирате от напрежението, това поне знаете, че го можете прекрасно. Дайте шанс на половинката си: изяснете някои недоразумения, поговорете за потенциала на връзката и ако можете си подарете забавления - нужен ви е релакс!

ТЕЛЕЦ 21.04 - 21.05

Девиз: "Съзнателно контролирам емоциите си, а любовта е "трамплин"за мен!" Проверявайте всяка докосваща ви информация, особено от недоказали се в обществото източници?! Днес ще ви говорят за финансов стабилитет и като нищо ще се насочите интересите си извън пределите на страната, с идеята да поставите ново начало в живота си?! Някои от вас, може да преживеят конкретно разочарование от личен характер, но поуката е по-важна! Доверете се на интуицията и непреклонно следвайте вече утвърдените си позиции, заедно с принципите си! Презарежда ви радостно телефонно обаждане! Дарете обич от сърце, разбиране и загриженост към половинката си, като знаете, че за нея сте всичко!

БЛИЗНАЦИ 22.05 - 21.06

Девиз: "Приемам с удоволствие алтернативата за толерантност и регистрация на изискано поведение!" Заложете на приоритетните си задачи в работата и не навлизайте в конфликтни ситуации! Дневните ангажименти са в кулминация да бъдат изпълнени и това ви създава удовлетворение! Повечето ще се занимават с домашни акценти, отношения с роднини и някои възможности да изгладят предишни спорове с приятелите. Направете компромиси, заради стимула ви за хармония и в защита на интересите си. Ще ви отдадат заслуженото и това ще ви направи значими и предпочетени личности - мислете позитивно!

РАК 22.06 - 23.07

Девиз: "Интуицията ми е водеща!" Денят е силен за успехи, на неочаквана подкрепа и приятна изненада! Понякога, наистина се изисква време, за да се дистанцирате от състоянието на съмнения и странично отправена вина?! Може би живеете с усещането, че не сте разбрани и пренебрегнати от близки хора. Приемете всичко твърдо, направете си съответните изводи и помислете за социална промяна - идеи не липсват?! Интелектуалното ви ниво е стабилно и за някой е крайно време, предимно необвързаните, да се решат на сериозна връзка с половинката си! Вие печелите единствено чрез толерантното отношение в личните връзки Семейните да затвърдят отговорността и разбирането помежду си!

ЛЪВ 23.07 – 23.08

Девиз: "Не отстъпвам от принципите си, тъй като те са ръководната ми позиция!" Днес извиненията не са препоръчителни, под какъвто и да е повод?! Толкова много работа ви се насъбрала, че дори някой от вас са склонни към авансова почивка и да преосмислят всичко - ще се справите, вярвайте в това?! Имате нужда от нов, сигурен подход и служебна реорганизация. Ще трябва да подредите всичко, което сте отложили, дори ако трябва да си направите архив! Не се влияйте от обкръжаващото ви настроение, защото колкото и неудобно да ви прозвучи, определени хора не ви толерират. Подбирайте контактите си - ако можете не давайте убедителни положения, стриктно се грижете за себе си!

ДЕВА 24.08 – 23.09

Девиз: "Думата "любов" е във всичко - от мислите ми до най-неангажиращите дела!" При контактите се съобразявайте и със страничното мнение - просто уважително?! Притежавате завиден потенциал за работа и устойчиви отношения с партньорите! Личният живот на мнозина ще протича спокойно, а семейните ще се наслаждават на топъл уют и изгледи за стабилно материално положение. Не си струва да рискувате и да се съгласявате да участвате в авантюри! До вас е чакана отдавна връзка! За финансовите сделки, изчакайте подходящи условия и след това действате уверено, не бързайте да инвестирате съгласие в нови проекти! Погрижете се за здравето си, предимно в емоционален смисъл и знайте, че единствено осъзнатата любов ви помага!

ВЕЗНИ 24.09 - 23.10

Девиз: "Вярвам в себе си, означава мога и искам да се справя със ситуациите!" Обърнете внимание на индивидуалните си амбиции и предимно посоката им?! Дневните ви стремежи са подсилени от фактите, че актуални обстоятелства налагат бързо да преодолеете зависимостта от ангажиментите си?! Хората от вас с бизнес-дела, ще се уверят в близка конкуренция и то от приятели, но това само доизяснява нещата! Взаимоотношенията в личния живот, също не са ниво, но ако сте внимателни и предпазливи ще намерите подход и изход от ситуациите! Постарайте се да релаксирате в задушевна и уютна на споделени мигове обстановка! Обличайте се според зимната обстановка!

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Девиз: "Мотивациите са ми директни действия към успеха, като избирам да следвам решителните си намерения!" Днес разпръсквате достатъчно чар и обаяние, възползувайте се от околното одобрение! Предстоят запознанства с интересни хора, които да разкрият пред вас нови възможности! Ако смятате своите убежде­ния за правилни, то ги следвайте, без да се ослушвате за реакцията и мнението на другите. Не се препоръчват спонтанни действия на новите планове - в настоящем те не обещават да донесат желания резултат?! Добре е да си насрочите зимни разходки до любими места и хора, презаредете се позитивно, пазете се превантивно от настинки и се усмихвайте на близките!

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Девиз: "Избирам всички позитивни аналогии, преценявам ги според обстоятелствата и се следвам!" Вярвайте повече в себе си и делата ви вървят успешно! Днес ще сте непредсказуеми, упорити и целенасочени, следващи се и това поведение ще изненада околните?! Възможни са очаквани, съобразени с актуалните ви намерения финансови постъпления и редом с тях, договаряне на корекции и потенциал за следващи! Срещите с важни персони, ще са радостни и решаващи за някои настоящи намерения. Една част от вас ще имат хубави новини от позабравени хора, с много приятни предложения! Обмисляйте всичко и се радвайте на хармонията - заслужавате ги!

КОЗИРОГ 22.12 - 20.01

Девиз: "Неотстъпно вървя към инициативите към собственото си удовлетворение!" Проявете завидната си способност на аргументи - днес сте интересни, истински артисти и каквото искате - намирате начин да го постигнете! Много от вас да внимават при служебна ситуация, която изисква консултация с подходяща личност, за да се направи смислен избор?! Всяко лекомислено отхвърляне, може да доведе до неудобни последствия! Мнозина поставят под съмнение старите връзки и семейните отношения?! Денят е напрегнат, но от вашата активност зависят благоприятните преговори и получаването на необходимата информация! Не прибързвайте с нова любов, все още има какво да се желае, стига това да импонира на желанията ви!

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 20.02

Девиз: "Благодаря за предоставените ми от Вселената възможности - днес избирам да се поуча от всичките сложни ситуации!" Денят зависи от вашата мотивираност, насоченост и решимост! Някои от дневните ви инициативни задачи, ще бъдат поставени под съмнение и те ще изискват настоятелна проверка за отсрещното сътрудничество?! Бъдете повече съобразителни и преценявайте посоката на активността си?! Разчитайте на доказаните си собствени сили, а с някои от близките съвети си послужете за ориентир! Приемайте добротата, като стимул за успехите ви. Не се притеснявайте да покажете деликатната си чувствителност и обаяние в любовта - можете го!

РИБИ 20. 02 - 20. 03

Девиз: "Всичко е така, както го искам и аз съм с подкрепена сила от планетите и се движа успешно!" Точно сега, едва ли някой е в състояние да обори плановете ви?! Заредени сте с емоционални и физически сили - да успеете там, където искате! Днес ще разполагате с изгодни възможности за прогресиране и цялостно подобрение на положението ви, както в професионален, така и в материален, дори в здравословен план. За някои, моментите са подходящи в посока договорени сделки, с цел увеличаване на финансовите ви постъпления. В същото време за други от вас и за подписване на документи със служебно или имотно съдържание?! Задават се творчески насочени и любовно-трепетни мигове! Денят действа целебно, откъм предизвикателства!

Станете почитател на Класа