Войната с безпилотни самолети на Обама вече надмина испанската инквизиция

Със своята война с безпилотни самолети, нобелистът с награда за мир Барак Обама е постигнала през последните шест години повече от испанската инквизиция за цели 350 години. Всъщност, броят убийствата, извършени от безпилотни самолети на САЩ е 2464, надминавайки тези на испанската институция, според портала TheAntiMedia.org.
Неотдавна лидерът на САЩ, позовавайки се на престъпленията, извършени от ислямска държава, сравни ислямските радикали с християнството като каза, че "за да не се въздигаме на пиедестал и да мислим, че това се случва само на друго място, не забравяйте, че по време на кръстоносните походи и Инквизицията, са се вършили ужасни деяния в името на Христа. "
Авторът на статията пише, че вместо да посочва, че всички религии имат кръв по ръцете си, Обама "не е трябвало да забравя да погледне собствените си ръце, преди смелото изявление".
През 2004 г. Ватикана публикува резултатите от шестгодишно проучване на Инквизицията. Разследването заключи, че за повече от 350 години Инквизиция в Испания, са били убити 2250 души. "Това е с около 200 убийства по-малко, отколкото тези, извършени по заповед на носителя на Нобелова награда за мир", според TheAntiMedia.org.

Станете почитател на Класа