Мъжете не можели да се справят с Covid-19? Ами вижте Белгия!

Съжаляваме дами, но жените не са по-добри в управлението на глобалната пандемия. Без значение колко мразещите мъжете феминистки искат тази тъпотия да е истина.


Всъщност, това е още едно напомняне към света, че токсичният феминизъм е яростно жизнен и на масовите медии не може да се вярва.


Този път доказателствата бяха предоставени с любезното съдействие на предаването „Добро утро, Британия", на ITV, което събра сили да попита днешните зрители: „Жените ли са по-добри лидери?" Този натоварен въпрос се отнасяше за Covid-19, който уби повече от 351 000 души по целия свят - повечето от които са мъже.


Въпреки това ITV избра да атакува мъжествеността, като комбинира смъртността на Covid-19 във Великобритания и Америка (135, 309 от общо 394 милиона население), след което я сравни с Нова Зеландия, Германия, Дания и Тайван, които имат споделен дял общо 9 039 смъртни случаи от коронавирус при общо 116 милиона население.


Трудно се сравнява толкова произволно, но въпреки това, ITV предположи, че смъртните разлики се свеждат до... пола на съответните лидери!?! И те направиха това в истинския „правилен" журналистически стил, като пропуснаха някои решаващи (и явно неудобни) факти.


В това, което вече се превръща в стандартна практика в бранша, данните от ITV са събрали череши с тикви и са подтиснати решаващите контра доказателства, които биха разрушили теорията им от самото начало.


Най-важното в действителност е, че Белгия има едно от най-високите нива на смърт от Covid-19 в света под ръководството на Софи Вилмес (жена!). Те са имали над 57 хиляди случая на заразени и огромните, непропорционални 9 644 смъртни случая, което е доста тежко за страна с население от едва пет милиона.


Всъщност положението на Белгия е толкова лошо, че по време на неотдавнашно посещение в брюкселската болница Сен Пиер, медицинските сестри обърнаха гръб на Вилмес в отвращение от нейното справяне със ситуацията, което включва и постановление за наемане на неквалифициран медицински персонал???


Също така не беше съобщено, че Шотландия има доста слаба статистика. Под Никола Сърджън от SNP - друга жена! - приблизително 3700 души са загинали от Covid-19. Това е почти толкова колкото в Русия, която е претърпяла 3 968 смъртни случая. За контекст населението на Шотландия е 5,5 милиона, а Русия - 144 милиона!

 

Но това не беше всичко. ITV също не спомена за Австралия или Канада, които успешно ограничиха инфекциите с Covid-19 през последните седмици, въпреки че и двамата лидери имат лошия късмет да бъдат мъже.


Според Wall Street Journal икономиката на Нова Зеландия може да се свие с повече от 10 процента до края на 2020 г., докато икономиката на Австралия е вероятно да се понижи само с 4,7 процента. Причината за това разминаване? В Нова Зеландия май управлява Джасинда Ардерн - отново жена!


Всичко това е още едно доказателство, че жените не притежават изключителното умение да управляват света в криза. Самото предположение е абсурдно и феминистко, да не говорим, че е отчаяно сексистко.


Освен това, защо полът на човек изведнъж е толкова решаващ? Години наред ние сме убеждавани, че сексът е социална конструкция - просто плод на нашето въображение. И все пак, сякаш по магия, сега пък, ей тъй на, ни е удобно да кажем, че жените са генетично по-добри.


Досега борбата беше да се свали мъжът, мачото, насилникът от първото място. Явно вече започва новата ера – поставяне на освободеното място на жената. Без значение дали е заслужено – феминизмът яростно, безпомощно и съвсем по женски ни убеждава, че това просто й се полага! Ей тъй на!

Станете почитател на Класа