Ракетна система унищожи с един удар седем бойни машини в Украйна

Ракетна система унищожи с един удар седем бойни машини в Украйна
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    20.01.2023
  • Share:

7 бойни машини на пехотата бяха унищожени едновременно от един удар на MLRS на няколко километра от Донецк, съобщава Авия про.

 

 

В района на Донецк, недалеч от населеното място Водяное, безпилотен летателен апарат засне едновременното унищожаване на седем бойни превозни средства на пехотата с един удар на РСЗО. Типът бойни превозни средства на пехотата не може да бъде установен, но това е може би е рекорден брой военна техника от този тип, унищожена в резултат на една атака на MLRS.

 

Ракетна система унищожи с един удар седем бойни машини в Украйна СНИМКИ

 

На снимката, направена от безпилотен летателен апарат, можете да видите, че странното им групиране е станало причина за унищожаването на толкова голям брой бойни машини на пехотата. 

Всъщност техниката е била „скупчена“, в резултат на което тя е била унищожена само с един залп. Някои превозни средства са получили критични щети, докато други са били извадени от строя поради пожар.

Наличието на безпилотен летателен апарат навежда на мисълта, че въпросният дрон вероятно е коригирал нанасянето на удара. Засега обаче това не е потвърдено.

Поради липса на точни координати не е възможно да се получат сателитни снимки на района.

 

Станете почитател на Класа