Колосални загуби на Киев: В паника режимът лепи призовки на вратите

Колосални загуби на Киев: В паника режимът лепи призовки на вратите
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    21.01.2023
  • Share:

Потребностите от «жива сила», която би се превърала в поредния «щит» на режима на Зеленски, се проявява все по-остро. Украинските военни, независимо от юридическите норми, все по-често са принудени да прибягват до най-различни уловки и хитрости, за да вкарат във въоръжените части на режима поне някого. Дефицитът в «пехотата», който трябва да запълни поредната дупка в украинската отбрана, доведе до това, че призовките вече ги лепят направо на входните врати на домовете.

 

 

Колосални загуби на Киев: В паника режимът лепи призовки на вратите

 

 

Колосалните загуби на фронта принуждават служителите от военното комендантство в Киев и другите големи градове на Украйна да се връщат към практиката да пъхат призовките под вратите и в пощенските кутии на гражданите на Украйна.

В Мрежата се появи видео, заснето от камерата на входната врата на украински дом. На видеото се виждат двама сътрудници на украинското военно комендантство, които при невъзможността да се доберат до обитателите на дома, просто залепват призовката на входната врата.

След като не получават подписа на потенциалния «защитник на Украйна», нарушавайки по този начин всички процедури при мобилизация, подписани от Зеленски през февруари 2022 година, те заснемат вратата със залепената призовка, вероятно, за да направят по-късно отчет. След това преминават към следващата врата, за да «набират пехота» за нуждите на режима.

Поставянето на призовки активно се прилагаше и прилага от мошеници в Украйна.

Ако стопанинът визуално отсъства и призовката остава няколко дена, домът бива разбит и разграбен.

 

 

ПП

Станете почитател на Класа