Правилото на долара

Анализаторът Макс Кайзер отбелязва, че тайната, която държи хората щастливи от икономическа ситуация, е "да имаме народи Потьомкин". Както той подчертава, в Обединеното кралство има " регулатор Потьомкин ", а също и "пари Потьомкин, опериращи по целия свят", позовавайки се на правилото на долара.

 

Що се отнася до Великобритания, разследване на дейността на Агенцията за финансов надзор, е един вид "регулатор Потьомкин, създаден от политиците, за да спечелят благоразположението на данъкоплатците, които спасиха банките." "Всъщност лакеите бюрократи и държавни служители искат да ни накарат да мислим, че уж те правят нещо", казва той.

 

"Това са политиците, които са създали тези валути и регулатори на Потьомкин, които крепят тяхната фалшива система, а това, което се случва, е, че сега всичко е изложено на показ и хората са осъзнали, че това е един измислен народ".

 

Междувременно се говори за "сливането между долара и войната, като доларът е подкрепен от войните и от Пентагона, който е бенефициент на половината от данъците, които плащаме, а това е форма на тероризъм."

 

Според него, това сливане е очевидно в инвазията в Ирак, която отне живота на 500 000 невинни иракчани. "Най-лошото е, че за да го скрият, поставиха в голям товарен самолет 7 милиарда от книжните пари и ги преместиха в Ирак, за да подкупят хората, а не казаха на американския народ, че армията му току-що е убила 500 000 цивилни ", казва той.

 

"Свалиха Кадафи и превърнаха страната в държава, оставена на милостта на тероризма Точно така. САЩ и Обединеното кралство откраднаха златото на Кадафи".

Станете почитател на Класа