Доган: Правителството има “загубен работен луфт” от 6-7 месеца

Положението на правителството е тежко от гледна точка на проблемите, които трябва да реши. Това заяви лидерът на ДПС Ахмед Доган в местността Демир баба теке край Исперих.
“Кризата е повсеместна, не е само българска, тя е европейска и световна", добави той. По думите му нещата се утежняват още повече заради ненавременните и неадекватни действия на правителството. “Неща, които трябваше да се правят преди седем месеца, се предприемат сега", посочи Доган. Според него правителството има “загубен работен луфт" от най-малко шест-седем месеца. “Опозицията също трябва да има своята отговорност", заяви лидерът на ДПС. “Ние не искаме държавата да затъне, защото следващите управляващи ще имат същите проблеми", посочи той. На въпрос дали не се преекспонира темата за нарушените права и свободи, лидерът на ДПС отговори, че ако се наблюдава добре целият процес в страната, има основание за подобни послания и твърдения. “Правата и свободите на човека са толкова важни, че
при най-малката индикация за нарушаването им, трябва да се алармира обществото", отбеляза Доган и допълни: “Няма преувеличение от гледна точка на превенцията".

/БГНЕС/

Станете почитател на Класа