Цветанов увери изселниците ни в Турция, че ГЕРБ работи с всички етноси

Парлтия ГЕРБ работи с всички етноси. Това заяви вицепремиерът и зам.председател на ГЕРБ Цветан Цветанов пред български изселници в Турция, с които той се срещна по тяхно настояване, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ Цветанов е в турската столица от 29 септември заедно със свои колеги, за да участва в конгреса на Партията на справедливостта и развитието.
Пред изселническите организации Цветанов е  заявил, че ГЕРБ уважава всички етноси и работи за доброто на всички. Цветанов запозна изселниците  с всички постижения на правителството на премиера Бойко Борисов в областта на  инфраструктурните обекти. Той акцентира, че освен магистрали, се строят и ремонтират пътища и в райони като Кърджалийско, Разградско, Търговищко, Шуменско и Силистренско, които са били забравени в последните 20 години.   Заместник-председателят на ГЕРБ заяви пред изселниците, че в реализацията на тази политика помагат и избраните от ГЕРБ кметове и общински съветници, сред които има и граждани от турски произход. Като пример Цветанов посочи свършената работа и одобрението на местните хора, което получава избраният с подкрепата на ГЕРБ кмет на Дулово д-р Юксел Ахмед.
Цветанов е казал, че друг пример в тази посока са гласуваните от ГЕРБ законодателни промени, които разбиха досегашния монопол на фирмите-изкупвачи на тютюна.
Българските изселници още веднъж настояха ГЕРБ да разкрие партийни офиси в южната ни съседка и представиха пред Цветан Цветанов възможностите в различните градове, където има най-голяма концентрация на изселници от България. От своя страна заместник-председателят на ГЕРБ ги увери в готовността такива офиси да бъдат разкрити при първа възможност и пое ангажимент да посети лично градовете с български изселници.

Станете почитател на Класа