Сидеров отиде на работа с полицейска палка

Лидерът на националистическата партия "Атака" Волен Сидеров в четвъртък сутринта пристигна в Народното събрание със засилена охрана и въоръжен с полицейска палка.

На въпрос защо е променил решението си, след като в сряда той не влезе в парламента и Народното събрание не можеше да започне работа, Сидеров се обърна към медиите с думите:

"Ето ги послушните медии на Бойко и на Пашата!“ и отказа да дава всякакви изявления.

По-късно, в кулоарите на парламента, Сидеров започна да обижда репортери с думите: "Хайде, махайте се. Ходете да си вземете хонорарите, платени жрици на любовта".

По време на излъчваното пряко заседание на НС Сидеров изчете декларация на "Атака". Според декларацията липсата на необходимите мерки за реда и спокойствието за работата на Народното събрание е причина за отсъствието на депутатите националисти от вчерашното заседание. "В помощ на превратаджиите работят основни национални медии като държавната телевизия БНТ, Би Ти Ви, Нова телевизия и Канал 3.

Тези медии чрез всекидневни манипулации, лъжи и поощряване на закононарушители изпълняват антидържавна и антинационална поръчка, давана отвън", каза отново Сидеров.

Станете почитател на Класа