Има ли заговор на Нова тв срещу Меглена Кунева?

Има ли заговор на Нова тв срещу лидерката на движение "България за гражданите" Меглена Кунева? Този въпрос изясняваха в ефир водещите Ани Цолова и Виктор Николаев със самата Кунева. Въпросът бе инспириран от стълкновение между сина на цар Киро Ангел Рашков и Найден Зеленогорски, който е член на България за гражданите. Г-н Рашков се извини за това в ефир, подчертаха водещите и увериха Кунева, че няма заговор срещу нея, както тя намеква, тъй като те не могат да отговарят за думите на гостите си.

Да, ние с вас работим коректно, но съм длъжна да защитя свой политик, Найден Зеленогорски не е водил разговори с г-н Рашков, посочи Кунева.

Преди време принц Ангел, който бе и в къщата на ВИП Брадър каза пред Нова тв, че Найден Зеленогорски е спечелил срещу Румен Петков в Плевен с помощта на Цар Киро. "Тогава той отиде в Плевен и осигури 95% от гласовете на ромите. Не са ни давали пари, а сме имали други договорки, например лобиране", разказа Ангел Рашков, като изяви готовност да даде показания и пред прокуратурата, ако тя се самосезира./БЛИЦ

Станете почитател на Класа