Участничка от "Ергенът" изпаднала в паника и припаднала от излъченото за нея

Участничка от "Ергенът" изпаднала в паника и припаднала от излъченото за нея

Същински кошмар е изживяла една от фаворитките в "Ергенът" Васка, която обаче отпадна още в първите седмици. Тоталното пренебрежение от страна на продукцията към нея я докарало до нервен и психически срив, разкри тя в подкаста на Неделчо и Туджаров от "Игри на волята".

 

 

Месеци след снимките на “Ергенът”, Васка буквално припаднала от това, което видяла да се излъчва по bTV.

“В началото бях много разочарована. Отрази ми се психически и здравословно”, разказа Васка. След като видяла първите няколко епизода, тя получила паник атаки.

“Един път припаднах и моята съквартирантка ме беше намерила на земята в безсъзнание”, сподели след отпадането си участничката в “Ергенът”.

Тя се опитала да овладее състоянието си и се помъчила да стигне до леглото си, за да припадне на меко, но не успяла. За щастие, при падането си в несвяст Васка само си ожулила лицето, без да си удари по-сериозно главата.

“Със сигурност не се чувствам “страхотно”, сподели фармацевтката, на която ѝ предстоят държавни изпити. Сега тя е добре, стабилизирала се е и вече не се тревожи от това, че “Ергенът” разказа съвсем различна от реалната версия за нея.

От думите на Васка стана ясно, че от предаването е изрязана напълно нейна целувка с Алек. Причината тя да бъде наказана от продукцията и в крайна сметка изгонена обаче все още остава скрита. Най-вероятно обаче тя е отказът ѝ да участва в скандали с другите жени.

Васка напълно отрече клюките, че тя е имала гадже. Това се потвърждава от факта, че нито по времето на снимките, нито сега хубавицата няма половинка. Васка каза също, че е много благодарна на публиката, която е била доста благосклонна към нея.

 

 

 

Станете почитател на Класа