Нов удар за поразената от рак Кейт Мидълтън и съпруга й

Нов удар за поразената от рак Кейт Мидълтън и съпруга й
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    05.04.2024
  • Share:

Нов проблем надвисна над главите на покосената от рак Кейт Мидълтън и съпругът й Уилям.

 

 

Принцът и принцесата на Уелс са изключително притеснени от евентуалното посещение на принц Хари във Великобритания, съобщава The Mirror.

Очаква се по-малкият син на краля да се завърне в Обединеното кралство, за да присъства на церемонията по откриването на Invictus Games в Лондон на 8 май. 

Въпреки факта, че визитата на херцога на Съсекс все още не е официално потвърдена, името му вече е посочено сред гостите на официалното събитие.

Под въпрос остава присъствието на съпругата му Меган Маркъл. И от нейното решение зависи дали двете им деца Арчи и Лилибет ще посетят Обединеното кралство.

Според кралския експерт и биограф Том Куин, бившата американска актриса ще остане в Калифорния, тъй като е заета с трескавата подготовка около старта на собствения си бранд American Riviera Orchard. 

"Хари знае, че ще трябва да се връща във Великобритания от време на време. Той винаги се чувства по-сигурен, ако Меган пътува с него, но тя не планира да го прави скоро", казва Куин.

Той добавя, че принц Уилям и Кейт Мидълтън са изключително притеснени от предстоящото посещение на Хари.

"Уилям и Кейт са много нервни. Независимо дали Хари дойде сам, или с Меган, ще има трудности", казва Куин.

Експертът също така отбеляза, че в момента сътрудниците на кралското семейство се опитват да планират събития по такъв начин, че да избегнат "неловкост и неудобство".

Според Куин дори се обмисля вариант, при който братята да се появят за кратко заедно на публични места. Така принцовете ще могат да докажат, че се отнасят уважително един с друг.

"Това е въпрос на по-малката от двете злини. Ако Хари дойде в Обединеното кралство през май и избегне брат си и Кейт, ще се появят по-вредни спекулации, отколкото ако двамата се опитат да закърпят нещата, справяйки се с една кратка среща", посочва той.

Станете почитател на Класа